Aalborg-virksomheden Lyras har stort fokus på USA efter gylden mulighed

AALBORG: Et nyt samarbejde med en stor amerikansk spiller skal sparke gang i forretningen i USA.

- Vi kan mærke, at vi virkelig er ved at få fodfæste i markedet, specielt i Skandinavien og Vesteuropa. Det begynder at rulle hurtigt nu, og derfor er det amerikanske marked så interessant for os, når det er så stort, siger Ruben Riksted, marketing manager og cofounder hos Lyras A/S.

Lyras, der har udviklet en ny metode til at pasteurisere væske, er nemlig blevet udvalgt af verdens tredjestørste mejeriorganisation, Dairy Farmers of America (DFA), til at deltage i et eksklusivt samarbejde.

Mejerisamarbejdet DFA, som producerer cirka 22 procent af alt råmælk i USA, skal give den nordjyske virksomhed redskaberne til at gribe det amerikanske marked an.

- Det er en kæmpe mulighed for os, må man sige. En ting er, at vi får en fod indenfor hos en af de største spillere, men vi får også en stor indsigt i det amerikanske mejerimarked, siger Ruben Riksted.

Læs hele artiklen på Nordjyske.dk og bliv klogere på Lyas' banebrydende teknologi, og hvorfor det er en vigtig mulighed for virksomheden at komme ind på det amerikanske mejerimarked.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...