Kunst, musikalske oplevelser og tilbud venter i shoppingcenteret på fredag

AALBORG: Fredag 24. november inviterer Friis Shoppingcenter til Black Friday med et miks af tilbud, musik samt noget at se og smage på.

Dørene åbner klokken 7, og der bydes på croissanter og kaffe til de første 500 kunder. Og til de første 100 kunder vil der være en goodiebag fyldt med gaver fra centrets butikker.

Som noget helt nyt i år har Friis Shoppingcenter inviteret lokale kunstnere ind fra Street Station - Urban Art Studio, hvor tre unge talenter vil indtage centret klokken 12 til 21. Det vil være muligt at følge med, mens de maler deres fortolkninger, indtryk og oplevelser i Friis Shoppingcenter under Black Friday. Man vil altså som besøgende kunne følge kunstværket fra det første penselstrøg til de sidste detaljer er lagt.

I løbet af dagen er der arrangementer og events. Man kan opleve jazz og pophits med musikere fra Det Jyske Musikkonservatorium fra klokken 16, senere bliver tempoet sat op med en DJ på plan 1 klokken 19 til 22.

Det er også muligt at gæste en Black Bar, hvor Helmuth Bar & Kitchen klokken 18 til 21.30 sørger for smagsprøver på cocktails til gæsterne. Og så er der flødeboller fra Summerbird til de første 1000 kunder, der kommer forbi pladsen ved Tiger of Sweden fra klokken 14.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...