Skal dyste mod otte andre centre rundt om i landet

AALBORG: Hvor ligger det fedeste sted at fylde indkøbsposerne?

Det spørgsmål får vi svaret på 24. oktober, når brancheforeningen for shoppingcentre, Nordic Council of ShoppingCenters (NCSC), kårer Danmarks bedste center 2019.

Ni centre fordelt over hele landet er med i feltet om at vinde, og et af dem er Friis Shoppingcenter.

- Vi er både overraskede og beærede over at være med, siger center manager Lotte Skou.

Hos NSCS Danmark understreger man, at det har stor betydning for centrene at vinde titlen.

- At blive kåret som Danmarks bedste shoppingcenter giver det lokale shoppingcenter en yderligere markedsføringsplatform til at fortælle om netop deres center og være med til give inspiration til de øvrige shoppingcentre og skabe en sund konkurrence imellem dem, siger Mikkel Niess, der er marketing og projektleder, i en pressemeddelelse.

Og også Lotte Skou understreger, at en eventuel titel har betydning.

- Det betyder ufattelig meget. Jeg synes faktisk, at Aalborg fortjener at vinde, fordi det er byen, der har lavet grundlaget for, at vi kunne lave vores store ombygning i Friis, siger hun og tilføjer, at en pris som årets shoppingcenter naturligt giver mere lys på stedet.

- Det er som at vinde en guldmedalje og dermed automatisk noget, man kan bruge i markedsføringen, men vi er omvendt også meget ydmyge overfor overhovedet at være med, siger hun.

Det center, der vinder prisen som Danmarks bedste shoppingcenter 2019, går efterfølgende videre i konkurrencen om at blive Nordens bedste shoppingcenter, når der er finale senere på året.

I kampen om at blive bedste shoppingcenter er Friis oppe mod Rødovre Centrum, HerningCentret, Broen i Esbjerg, Frederiksberg Centret, Bruuns Galleri, Fields, Fisketorvet og Lyngby Storcenter.

Katrine Schousboe
Centret i midtbyen er oppe mod otte andre shoppingcentre landet over. Foto: Lasse Sand
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...