Nu kommer der liv i havnebassinet - Aalborg Cable Park åbner med ny rampe og direktør

AALBORG: Kalenderen siger april og traditionen tro er det startskuddet for sæsonstarten i Aalborg Cable Park i Østre Havn.

Du kan glæde dig til en sæson, som lægger godt fra land med et par nyheder af de store - både i havnebassinet og direktørstolen. Christopher William Jelstrup har nemlig pr. 1. marts overtaget roret i foreningen, hvor han tidligere har varetaget funktionerne crew og bestyrelsesmedlem i en årrække.

Den nye direktør glæder sig over åbningen, og forventningerne er i top oven på en fin sæson, hvor medlemskabet nåede op på hele 540 personer.

- Der er kæmpe stor efterspørgsel på det! Det er tydeligt, at interessen stiger over hele landet og heldigvis er det jo en coronavenlig aktivitet, da det er udendørs, og man er alene på vandet.

Ja, og mon ikke det kun skaber endnu større interesse for vandsporten med nyheden i havnebassinet. En ny rampe til flyvhop, en såkaldt kicker, er flyttet ind i kabelparken, så der nu er endnu større mulighed for at få kaste sig ud i akrobatiske tricks. Med tilføjelsen af den nye rampe er der nu i alt otte ramper/forhindringer - den ultimative legeplads for actionglade vandhunde.

Katrine Brix
Aalborg Cable Park har forud for denne sæson fået en ny kicker, en rampe, til hop. PR-foto

Christopher William Jelstrup fortæller desuden, at der er planer om at udvide med en SUP-board afdeling, hvilket betyder, at de er på udkig efter nye instruktører. Der arbejdes også intensivt på at få lavet et full-size kabelanlæg, der kan tage op til fem personer med ad gangen og bevæger sig cirkulært, men realiseringen er længere ude i fremtiden.

Går alt godt på corona-fronten, så byder sommeren i Aalborg Cable Park på flere store events. Foreningen er blandt andet en del af Aalborg Regatta, i hvilke dage du vil kunne prøve wakeboarding af. Der er nok at glæde sig til!

Lyder det som noget for dig? Så kig forbi til åbningen i dag, lørdag 3. april fra klokken 12. Som nybegynder kan du booke en prøvetur, og ellers er der åbent for medlemskab. Det kræver blot, at du møder op ved havnebassinet. Derefter tilmelder du dig de enkelte dage på Facebook, hvor begivenheder løbende lægges op.

Åbningstiderne i Cable Park er onsdag, klokken 16-19 og lørdag + søndag, klokken 12-18. I juni, juli og august vil åbningstiden udvides med mandag, tirsdag og fredag.

Læs meget mere om Aalborg Cable Park på deres hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...