FunCenter Aalborg byder bl.a. på lokumsræs, som er et ganske stort hit blandt gæsterne, og den økonomiske håndsrækning er nu med til at sikre centrets fortsatte eksistens. Privatfoto
Livet her

FunCenter Aalborg reddet fra konkurs på målstregen

Nuværende og tidligere medarbejdere, venner, familie og bekendte har samlet ca. 200.000 kroner ind til eventcentrets overlevelse

01. maj 2020 kl. 14:13

AALBORG: Det er kort og godt en solstrålehistorie ud over det almindelige...

Den 35-årige Jan Olsen er i dag en glad mand. En rigtig glad mand.

For han har fået en økonomisk håndsrækning, som han vel i sin vildeste fantasi aldrig havde drømt om.

Jan Olsen er indehaver af FunCenter Aalborg, og centret er nu nærmest helt mirakuløst og på selve målstregen reddet fra en truende konkurs i kraft af en økonomisk indsamling uden sidestykke.

Nuværende og tidligere medarbejdere, venner, familie og bekendte har nemlig samlet ca. 200.000 kroner ind med en bevarelse af centret for øje.

Den 35-årige Jan Olsen er indehaver af FunCenter Aalborg, og han er en rigtig, rigtig glad mand al den stund, at hans livsværk ikke går konkurs. Privatfoto

Jan Olsen siger til aalborg:nu, at han er helt overfældet og utrolig glad for den enorme opbakning.

- Det er jo helt vildt, at så mange mennesker nu har givet mig penge til en fortsat drift af eventcentret.

- Jeg vil gerne understrege, at der er tale om et lån og ikke en donation, så jeg betaler selvfølgelig pengene tilbage, forsikrer han.

FunCenter Aalborg er ramt af en påtvungen lukning som en konsekvens af corona-pandemien.

En nedlukning er lig med nul kroner i indtægter, og Jan havde stort set kastet håndklædet i ringen med udsigt til at se sit livsværk smuldre.

Som en sidste krampetrækning lagde han en video op på FunCenters interne sociale facebook-side med et budskab om, at centret ville gå konkurs, hvis ikke de såkaldte hjælpepakker blev udbetalt. Og udbetalingerne fra disse hjælpepakker lod åbenbart vente på sig.

Og det var et op- og nødråb, der satte gang i den omtalte private indsamling, og nu er der atter penge i kassen.

FunCenter Aalborg åbnede i Aalborg i september 2010, og det består af bl.a. fire eventhaller med ca. 30 forskellige aktiviteter. Arkivfoto: Henrik Louis

Jan Olsen:

- Jeg har nu penge nok til at holde liv i forretningen i de næste to måneder, og jeg kan dermed udbetale løn til personalet og betale regninger.

- Jeg skylder alle disse bidragsydere en mega stor tak, og man kan vel næsten ikke få en større cadeau som leder, når nuværende og tidligere medarbejdere på den måde går ind og hjælper mig, pointerer Jan Olsen.

FunCenter Aalborg åbnede den 21. september 2010, og det består af bl.a. fire eventhaller med ca. 30 forskellige aktiviteter. Centret ligger på Poul Larsens Vej 14 i Aalborg, og det er på grunden, der tidligere husede Eternitfabrikken.

Centret har normalt seks fuldtidsansatte medarbejdere foruden 32 studentermedhjælpere.

FunCenter Aalborg havde ca. 32.000 gæster i 2019, og i hele ni ud af årets i alt 12 måneder satte centret således omsætningsrekord.

Annonceret indhold

Nyeste