Studerende fra Art & Technology åbner deres sommerudstilling tirsdag eftermiddag 8. maj

AALBORG: Går du dagligt en tur gennem Karolinelund, vil den helt sikkert fra tirsdag eftermiddag 8. maj være en noget anderledes oplevelse. En række studerende fra Art & Technology præsenterer deres sommerudstilling med en række udendørs installationer, som kan inspirere til en god snak eller debat mellem "smagsdommerne" og de studerende.

Hvad er kunst? Det gode spørgsmål, vi aldrig bliver trætte af at diskutere. Og de studerende er på stedet og vil gerne deltage i debatten.

Svend Ole Jensen
Foto: Lasse Sand

Det er studerende fra andet og fjerde semester, der er repræsenteret i parken. Temaerne er "rum" og interaktivitet".

2. semesters installationer skal senere udstilles på Naturmødet i Hirtshals. Det er naturen, der diskuteres, nyfortolkes og sammensættes til nye oplevelsesrum.

For 4. semester handler det om interaktive installationer, hvor leg og mødet mellem mennesker og kunst er i centrum.

Svend Ole Jensen
Foto: Lasse Sand

De studerende fra 6. semester holder sig indendørs. Deres afsluttende projekter kan opleves i Create Bygningen, Rendsburggade 14. Her kan man med deres egne ord opleve et potpourri af det, som de har lært på studiet fortolket med et væld af aktuelle problematikker og egne vinkler.

Hele udstillingen åbnes i dag tirsdag kl. 16 på Create med tale af professor Falk Heinrich. Udstillingen er også åben 9. maj, og der er gratis entre.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...