Butikkerne i Nørregade vil gøre det til en ekstra god oplevelse at handle hos dem. Privatfoto.
Shopping

Gå en tur ned ad Nørregade med livemusik, smagsprøver og kunst

Butikkerne i Nørregade inviterer til forårsmarked

23. marts 2022 kl. 15:17

AALBORG: Det bliver med musik, smagsprøver og boder med kunst og lopper, når butikkerne i Nørregade inviterer til forårsmarked.

Idéen med dagen er at skabe noget ekstra liv og hygge for gågadens kunder og gæster - samtidig med at vise, hvad det er de fysiske butikker kan, som online shopping ikke kan.

- Vi pynter op og har levende musik to steder. Der kommer standere udenfor med kunst og andet kreativt. Vi står også klar inde i butikkerne med det sædvanlige store smil og nogle ekstra gode tilbud, siger Majken Green, der ejer den franske vinforretning Ma Petite France sammen med sin mand.

Hun opfordrer til, at man tager venner og familie under armen og tager en slentretur ned ad gaden og får en smagsprøve på vin eller noget sødt.

- Det er vigtigt for os at vise, at vores fysiske butikker er en hyggelige oplevelse, som internettet ikke kan være, fortæller hun.

Markedet er ikke det eneste tiltag i Nørregade. For butiksejerne mødes hver måned for at finde ud af, hvad de kan gøre for at give en god oplevelse. Det har blandt andet ført til, at man afholder et sensommermarked og Halloween-event.

- Vi vil gerne vise, at Nørregade står sammen. Nørregade er en helhed, der prøver at spille hinanden stærkere, siger Majken Green.

Forårsmarkedet bliver afholdet lørdag 2. april i butikkernes åbningstid - naturligvis i Nørregade.

Annonceret indhold

Nyeste