Nu får du chancen for at overnatte på Kunsten - i dette værk. PR-foto
Livet her

Gå i seng i et kunstværk: Nu kan du overnatte på Kunsten

Museum hopper på Airbnb-bølgen med ny udstilling

20. august 2019 kl. 17:15

AALBORG: Er du vild med Alvar Altos smukke marmormuseum. Og kunne du tænke dig at prøve at vågne med udsigt til moderne kunst og samtidskunst i international klasse?

Så kan det nu bliver til virkelighed. Kunsten er nemlig hoppet på Airbnb-bølgen i forbindelse med den kommende udstilling Behaviour.

Her hedder et af den tyske kunstner Carster Höllers værker Drehendes Hotelzimmer (Revolving Hotel Room), og som titlen antyder, består dette hotelværelse af møbler placeret på roterende glasskiver.

Værket er et roterende værelse, hvor to kan overnatte. PR-foto

Alt dette kan fra september blive dit - for én nat. Kunsten sælger nemlig overnatninger i det roterende værelse, hvor du ganske komfortabelt kan opleve de omgivende kunstværker fra den roterende seng. Herudover vil resten af museet være til fri afbenyttelse, det betyder, du kan vandre uforstyrret rundt, mens du nyder museets samling og arkitektur i månens lys.

Med i opholdet får du en privat omvisning, en let morgenmad på museet og brunch på hotel Comwell Hvide Hus. Der er plads til to personer i Revolving Hotel Room. Du skal dog være indstillet på, at der også er en nattevagt til stede under opholdet.

En overnatning koster 3500 kr. + gebyr, hvis du booker gennem Airbnb. Du kan også booke kunstværket ved at kontakte museet direkte.

Udstillingen løber fra 26. september 2019 frem til 23. februar 2020.

Annonceret indhold

Nyeste