Du kan prøve kostumer og parykker og få en rundvisning i rekvisitlageret

AALBORG: Lørdag 1. juni kan du få en anderledes teateroplevelse end den, man normalt får, når man sidder på publikumsrækkerne i Aalborg Teater. I anledning af Teatrets Dag er der gratis adgang mellem klokken 13 og 15 og mulighed for at komme på eventyr bag kulisserne.

Der er rundvisninger bag scenen og i værkstederne, og turen går også gennem malersal, skræddersal, skuespillergarderober, teatrets spændende rekvisitlager og ikke mindst det magiske kostumeloft med tusindvis af finurlige og fornøjelige kostumer.

En af teatrets prøvesale vil være omdannet til et sandt slaraffenland for både børn og voksne. Her vil der være mulighed for at klæde sig ud i nogle af de mange flotte kostumer, hatte og parykker. Og for de mindste vil der også være mulighed for ansigtsmaling

På teatrets Mindste Scene vil chefdramaturg Jens Christian Lauenstein Led fortælle om de mange spændende forestillinger, som teatret byder på i den kommende sæson for både små og store.

Har man billet til dagens forestillinger, Figaros Bryllup på Store Scene og Kreditorer på Lille Scene, vil der være mulighed for at møde skuespillerne til en lille snak om dagens teateroplevelser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...