Der er gadefest i byen både fredag og lørdag, når Metropol er i luften. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier
Livet her

Gadefest og loppemarked: Her er tip til din weekend

Marcus Delfer guider dig til oplevelser de kommende dage

29. august 2019 kl. 15:04

AALBORG: Efter sidste weekends lune grader er det svært at bevare pessimismen, selvom efteråret står for døren.

Det er den sidste officielle sommer-weekend, og den bør i særdeleshed nydes udendørs, hvor der både vil være plads til fest, genbrugsguld og se på kunsthåndværk.

Rigtig god weekend!

Fredag: Gadefest

Igen i år forvandles gaderne i det indre Aalborg til fest og farver, når Metropol festivalen vender tilbage.

Gadefesten foregår både fredag og lørdag, så du skal ikke være bange for at gå glip af noget. Startskuddet lyder allerede klokken 16 på J.F. Kennedys Plads, når SUBHIVE står klar ved pulten og lader de første elektroniske toner flyde ud over publikum. Klokken 20.30 er det Jada, der spiller op på Gammeltorv og ellers vil der, i løbet af aftenen, fortsat blive spillet god musik på Gammeltorv, inden festen flytter indendørs på Studenterhuset. Her kan du om fredagen bl.a. opleve Faustix, Emil Lange og Fabian Mazur.

Hvad - Metropol Festival

Hvor og hvornår - J.F. Kennedys Plads, Gammeltorv, Studenterhuset og Danmarksgade 17, 9000 Aalborg. Fredag fra kl. 16. OBS: Festen fortsætter om lørdagen, se program for mere info.

Hvor meget - Arrangementet er gratis.

Forpladsen er forvandlet til en byggeplads - men sådan husker de fleste af os nok Haraldslund. Nu kan stedet fejre 50 år - blandt andet med loppemarked. Arkivfoto: Martin DamgårdFoto: Martin Damgård

Lørdag: Loppemarked i Vestbyen

Haraldslund holder fødselsdag, og du er inviteret.

Trods adskillige renoveringer er det stadig de gamle indermure fra 1969, der holder fast på fundamentet. Det fejres med et stort loppemarked, hvor du kan finde godt genbrugsguld - eller sælge dit eget.

Markedspladsen er placeret på græsplænen til venstre for indgangen, og her vil der være plads til 30 stande. Vil du selv have en stand, kan du tilmelde dig mod et depositum på 50 kr. For mere info som stadeholder, kan du finde begivenheden på Facebook.

Hvad - Loppemarked i Haraldslund

Hvor og hvornår - Haraldslund, Kastetvej 83, 9000 Aalborg. Lørdag kl. 11-15.

Hvor meget - Arrangementet er gratis.

Søndag: Kunsthåndværkermarked

For 17. år i træk slår Huset i Hasserisgade dørene op for et stor kunsthåndværkermarked, hvor du kan se alt fra keramik, glas, smykker i forskelligt ædelmetal, grafik, pileflet og mange andre slags kunsthåndværk.

I galleriet og gårdhaven vil intet mindre end 41 forskellige kunstnere stå klar til at vise og sælge deres håndværk frem til interesserede gæster, og så er der selvfølgelig også mulighed for at ernære sig med god økologi i husets to caféer.

Hvad - Husets Kunsthåndværkermarked

Hvor og hvornår - Huset i Hasserisgade, Hasserisgade 10, 9000 Aalborg. Søndag kl. 10.30-16.00.

Hvor meget - Entré 20 kr.

Annonceret indhold

Nyeste