Diskoteker og barer i Jomfru Ane Gade er gået sammen med Tuborg om at skabe en historisk fest, når julebryggen frigives klokken 20.59 på fredag

AALBORG: Tuborg har igennem årene formået at skabe et kæmpe hype om deres julebryg. Faktisk er det efterhånden blevet så stort, at frigivelsen af den tangerer til at være en national festdag, der lokker en masse mennesker i byen. De venter troligt og forventningsfuldt på den velkendte lyd af Jingle Bells og af kapsler, der trækkes af flasker, når klokken rammer 20.59 præcis. I år bliver absolut ingen undtagelse, når Jomfru Ane Gades mange barer og diskoteker går sammen om at lave den vildeste ramme for J-Dag i Gadens historie.

Allerede fra klokken 12 begynder julestemningen af sænke sig, når Sprutten byder på æbleskiver og gløgg og ikke mindst et kig til opsætningen af årets helt store nyhed. En scene der hejses op over Gaden, og som fra klokken 20 vil være bemandet med Jomfru Ane Band, der heldigvis ikke lider af højdeskræk. De sætter gang i festen og underholder frem til tidspunktet, hvor de gyldne dråber endelig frigives.

Camilla Gammelgaard
Klokken 20.59 vil det vælte ned med sne, konfetti og balloner fra scenen, der hejses op over Gaden. PR Foto

- Alle restauratørerne har samarbejdet med Tuborg for at få det hele til at ske, og vi mener at have skabt et fænomenalt setup, hvor Gaden lever allerede fra kl. 12. Det er en historisk indsats, og alle steder fortjener ros for, siger Kristian Jacobsen, som er brandmanager i Jomfru Ane Gade.

Udover scenen kan gæsterne glæde sig til en eksplosion af konfetti, sne, julelys og balloner, når klokken bliver 20.59. Samtidig vil det vrimle ind med de velkendte nissepiger, der traditionen tro vil have gratis Tuborg Julebryg og godt humør med sig. Jomfru Ane Band vil derefter fortsætte med at spille fra scenen indtil klokken 22.30.

- Jeg har både været ansat i Gaden som bartender og som brandmanager, og det her bliver min 7. eller 8. J-Dag og uden tvivl den vildeste, siger Kristian Jacobsen.

Noget tyder på, han får ret. For indtil nu har omkring 6.000 tilmeldt sig eller vist interessere for begivenheden på Facebook. Samtidig fortæller brandmanageren, at de allerede vælter sig i henvendelser fra gæster, der gerne vil være sikre på at få et bord. Så opfordringen er at komme i god tid til årets J-Dag på fredag 2. november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...