Patrick Pedersen er køkkenchef på restaurantskibet Prinses Juliana. Mød ham her

AALBORG: 24-årige Patrick Pedersen er uddannet kok og har tidligere arbejdet i Skagen, inden han valgte at blive selvstændig. I dag er han medindehaver og køkkenchef på Prinses Juliana, der ligger ved Vestre Havnepromenade. Han er født og opvokset i Frederikshavn og bor i dag i Sæby

Hvis jeg siger Aalborg, hvad får det så dig til at tænke på?

Jeg ser en by i udvikling og med masser af liv.

Aalborg som helhed gør meget for at lokke folk til i form af attraktioner og seværdigheder for alle aldersgrupper, og det er dermed også et sted, hvor folk samles.

Susanne Justsen
Patrick Pedersen foran restaurantskibet Prinses Juliana, hvor han er køkkenchef. Foto: Bo Lehm

Hvilke steder betyder noget særligt for dig i Aalborg?

Jeg sætter en ære i at spise på gode restauranter og derigennem lade mig inspirere udefra. Dette har altid haft en særlig betydning for mig. Derudover holder jeg af atmosfæren, der er at finde på havnefronten, samt de forskellig små parker, som i Aalborg fungerer som et samlingspunkt for utroligt mange mennesker.

Hvad er din favorit på dit menukort?

Hvis jeg skal vælge en favorit, så ville det være vores forret ”confiteret selleri med karamelliseret selleri puré, pancetta, brunet smør og nødder”. Det ville være en ret, jeg personligt selv ville nyde at indtage. Dette håber jeg også, at vores gæster vil kunne se sig enige i.

Hvordan ser du fremtiden for Aalborgs restaurantliv?

Lige for tiden lider alle restauranter under forholdene forbundet med covid-19. Ser man dog alligevel ud over covid-19, så ser jeg restaurantlivet i Aalborg som utrolig godt og velbesøgt, samtidig med, at der er et stort udviklingspotentiale.

Der er et bredt udvalg og noget for enhver smag, alt lige fra små hyggelige caféer til de finere restauranter.

Hvad skal der til for at man som gæst får en god spiseoplevelse?

Når folk nøje udvælger hvilken restaurant, de ønsker at spise på, ser jeg det som særligt vigtigt, at det både er maden og betjeningen, som går op i en højere enhed. Gæsterne skal føle, at oplevelsen er pengene værd, og at der bliver kredset om dem.

Susanne Justsen
- Jeg sætter en ære i at spise på gode restauranter og derigennem lade mig inspirere udefra, siger Patrick Pedersen. Foto: Bo Lehm
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...