Tager prisen som årets højdespringer hos Small Danish Hotels

AALBORG: Et moderne byhotel midt i Aalborg. En overnatningsoplevelse, der er helt i top.

Roserne står i kø til Kompas Hotel Aalborg.

Det ny-istandsatte hotel har da også netop hjemtager prisen som Årets højdespringer i hotelkæden Small Danish Hotels. Det er gæster, der har stemt hotellet, der tidligere hed sømandshjemmet, ind på førstepladsen.

- Kompas Hotel Aalborg matcher på mange måder perfekt til vores gæsteprofiler. Det er et moderne byhotel, som tilbyder en delikat ramme for et ophold i den nordjyske hovedstad. Hotellet har arbejdet benhårdt på at skabe et charmerende hotel med respekt for de historiske linjer, og det er imponerende, at de har fået rykket barren så højt op, siger Jørgen Christensen, der er direktør i hotelkæden i en pressemeddelelse.

Gæsterne giver hotellet høje karakterer på både lækkerhedsparametrene omkring værelser og morgenmad og på personalets imødekommenhed og høje service.

Hotellet, der ligger med Musikkens Hus på den ene sidste og Nordkraft på den anden bliver drevet af fonden Aalborg Sømandshjem. Hoteldirektør Bo Kikkenborg, har stået for både ombygning og gennemmodernisering og han er selvfølgelig glad for den nye pris.

- Vi er meget stolte over, at vi har formået at give alle gæsteoplevelser et solidt spark opad. At gæsterne ligefrem belønner os med en betydningsfuld pris, bekræfter os i, at vi har ramt den rigtige nerve i hotellet. Dette er et stort cadeau til vores medarbejdere, som møder smilende ind på arbejde med en stor vilje til at gå et ekstra skridt for vores gæster. Fysiske rammer gør det bestemt ikke alene. Det handler om nærvær og personligt værtskab, siger han.

Der bliver hvert år uddelt forbrugerpriser til hoteller, kroer, slotte og herregårde i Small Danish Hotels-kæden i i alt syv kategorier.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...