Der er både gourmet, nudler og burgere på listen over de bedst bedømte spisesteder i byen

AALBORG: Flere og flere for øjnene op for det gastronomiske niveau i Aalborg. Det gælder også virksomheden Eatie, der lever af at samle gæsternes anmeldelser fra forskellige sites, så man kan få et hurtigt overblik over spisestederne i nærheden. Her får du deres top 20 i Aalborg.

Over 2,3 millioner anmeldelser

I takt med den gastronomiske scene vokser i Aalborg, stiger antallet af gæsteanmeldelser også rundt omkring på nettet. Der er efterhånden så mange, at det er svært at få et konkret overblik over, hvordan andre mennesker har bedømt et spisested samlet set. Men dét er der en løsning på, mener Morten Lie Jørgensen, direktør for den nye iværksættervirksomhed og app Eatie.

– Eatie er en ny restaurant-app, som samler alle de danske spisesteders anmeldelser, som allerede findes på nettet og udregner en sammenlignelig score for hvert spisested på tværs af for eksempel Google, Tripadvisor og Yelp. Det gør det muligt at skabe et overblik over de danske spisesteder ud fra gæsternes anmeldelser af dem.

Eaties app gik i luften i sommeren 2018 og har indsamlet over 2,3 millioner anmeldelser på tværs af flere hjemmesider for mere end 6000 restauranter, cafeer og spisesteder.

– Vi er en flok mad- og technørder, der synes, det er vigtigt med gode spiseoplevelser, så vi ønsker at gøre det nemt og hurtigt for danskerne at finde frem til gode spisesteder i nærheden og booke bord, siger Morten Lie Jørgensen.

Top 20 i Aalborg

Camilla Gammelgaard
Også Restaurant Nam er at finde i brugernes top 20. Arkivfoto: Martin Damgård

Ud fra den store mængde data har Eaties team og algoritme også udregnet en topliste over Aalborgs bedste spisesteder og restauranter ud fra gæsternes bedømmelser:

1. Okaeri Cafe

2. Studie 4

3. Bahn Mi Bandits (er nu lukket)

4. Cafe Lindholm

5. La Bottega

6. Restaurant Tabu

7. Aurum 79 (er nu lukket)

8. We Feat

9. Bistro Dejavú

10. Rositas Bistro

11. Restaurant Nam

12. Bistro59

13. Restaurant Applaus

14. Sapori D‘Italia

15. Nam Noodles

16. Den Bette Kro

17. Bøf og Vin

18. Burger BOOM

19. Café Bonden (er nu lukket)

20. Brasserie og restaurant NO 76

Du kan finde listen her: https://www.eatie.dk/bedste-restauranter-aalborg

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...