Sangene fra Midt om Natten har knap 35 år på bagen - alligevel hitter en kommende musical bygget over sangene og filmen af samme navn.PR-foto
Livet her

Gamle hits er populære

Musicalen Midt om Natten i AKKC har allerede solgt i tusindvis af billetter

22. oktober 2017 kl. 13:12

AALBORG: Susan Himmelblå, Papirsklip og Haveje.

De fleste danskere kan nynne med på Kim Larsens ørehængere fra 1983. Sangene fra filmen Midt om Natten er for længst gået hen og blevet folkeeje.

Det er sandsynligvis også forklaringen på, at en kommende musical med udgangspunkt i filmen tegner til at blive lidt af en publikumsmagnet.

- Det er gået virkelig stærkt med billetsalget, siger pressechef i Aalborg Kongres & Kultur Center Susanne Kabel.

På bare en uge har musicalen solgt langt over halvdelen af de knap 8500 billetter og alene på det første døgn blev der solgt 4000 pladser.

Det store salg skal ses i lyset af, at den nyskrevne musical først kommer til Aalborg 9.-13. maj, og at der endnu ikke er sat navne på de medvirkende.

- Vi kender jo alle sammen musikken, og det betyder åbenbart mere. Samtidig appellerer den til alle aldersklasser, siger Susanne Kabel.

Stykket, der har premiere i Tivoli i marts, er baseret på filmen Midt om natten med manuskript af Erik Balling, Henning Bahs og Kim Larsen, mens scenebearbejdelsen i musicalen er af Heinrich Christensen.

Billetsalget er også markant, fordi billetterne bliver solgt i store klumper - helt op mod 12 ad gangen.

- Vi har sjældent set en forestilling, hvor det er så markant, at folk skal af sted i grupper. Det er lidt specielt, men understreger også dens brede appel, siger pressechefen.

I det hele taget oplever Aalborg Kongres & Kultur Center en stor efterspørgsel på musicals. De seneste dage har man kunnet opleve en jubilæumsopsætning af Les Misérables fra MCH Herning Kongrescenter i AKKC , og det er en genre, som kongres og kulturcentret vil satse mere på den kommende tid.

- Vil vil generelt skrue mere op for musicals. De sælger godt - sandsynligvis fordi det er let underholdning, hvor man har garanti for at få en god aften, siger Susanne Kabel.

Der er pressemøde om Midt om Natten i Tivoli 27. oktober. Her ventes det, at der bliver sat navne på, hvem der skal spille rollerne som bl.a. Susan Himmelblå og Spacy.

Annonceret indhold

Nyeste