Nørresundby topper listen som Danmarks frækkeste by. Foto: Colourbox
Livet her

Gang i sexlegetøjet: Se hvor fræk din by er

Nørresundby topper den sexede liste - find din by og andre detaljer på interaktivt kort

27. maj 2021 kl. 15:38

AALBORG: Sex, sex og atter... Interessen for vibratorer, dildoer og glidecreme er kun blevet forstærket under corona-pandemien. Det skriver Sinful i en pressemeddelelse.

Vi kan da godt røbe, at Nørresundby topper listen som Danmarks frækkeste by målt på salg af sexlegetøj hos Sinful. Men nu sidder du måske og tænker på, hvor meget fut der egentlig er i lagnerne i netop din by? Så fortvivl ikke for nu viser et nyt, interaktivt danmarkskort, hvor i landet der er mest sexlegetøj i natbordsskuffen.

Tonny Andersen og Mathilde Mackowski har stiftet Sinful, der er den største online-shop med sexlegetøj i Skandinavien. PR-foto

- Sexlegetøj er blevet mainstream, og der er ingen tvivl om, at de sociale begrænsninger har givet os en åbenbaring. Vi er langt mere nysgerrige og går mere på opdagelse - både alene og sammen med vores partner, siger Mathilde Mackowski, medejer af Sinful, der er Nordeuropas største e-handelsvirksomhed med sexlegetøj.

Det er ikke første gang, at sociale fænomener har ændret opfattelsen af sexlegetøj og forandret forbrugernes adfærd. Tidligere har både den amerikanske tv-serie Sex and the City og den erotiske bogtrilogi Fifty Shades of Grey rykket ved vores adfærdsmønstre og løftet salget af sexlegetøj op på et helt nyt niveau.

Sinful, der haft en samlet vækst på 38 procent i salg af sexlegetøj på nettet, har analyseret 12 måneders salgsdata og fremstillet et interaktivt sexkort, der afslører alle de frække hemmeligheder om indbyggerne i hele 424 danske byer.

Sexkortet er fremstillet som et heat map, hvor byernes farve indikerer, hvor meget sexlegetøj der bliver købt i forhold til landsgennemsnittet. De frækkeste byer er markeret med mørkerød, mens de kedeligste områder har fået en mørkeblå farve omkring sig.

Så hvor frække er indbyggerne egentlig i din by? Tjek det selv her på Sexkortet 2021

Byernes placeringer er fundet ved at udregne hvor i landet, der er købt mest sexlegetøj i forhold til antallet af indbyggere.

For at sikre kundernes anonymitet, er de mindste byer og dem med få ordrer ikke medregnet i undersøgelsen.

Annonceret indhold

Nyeste