Du bliver omgivet af søde hundehvalpe, hvis du besøger Streetfood 21. august. Arkivfoto
Det sker

Garanti for høj nuttethedsfaktor: Bliv omringet af søde hvalpe på Streetfood

05. august 2022 kl. 16:33

Mad-mekkaet vil give byens hvalpe og deres ejere mulighed for at lære hinanden at kende

AALBORG: Mange mennesker elsker søde, små hundehvalpe med logrende haler og dådyrøjne, og 21. august kan du møde masser af dem på Skudehavnsvej i Vestbyen.

Det sker, når Aalborg Streetfood inviterer byens hundehvalpe og deres ejere til "meet and greet" på græsplænen fra klokken 12.

- Aalborg Streetfood er meget mere end bare mad, og derfor laver vi årligt en masse forskellige events. Her på kontoret elsker vi hunde og hvalpe, og derfor fik vi idéen til "meet and greet", hvor hundeejere og deres firbenede bedste ven kan møde hinanden ude på vores græsplæne, siger eventkoordinator Laura Simbold Gulstad.

- Da det er første gang vi afholder eventet, ved vi ikke hvor mange der har lyst til at deltage, men vi håber at det bliver en succes, tilføjer hun.

Udover at møde hvalpe og hundeejere kan du vinde et gavekort til dig selv og en goodiebag til din hvalp, hvis du uploader et billede af din hvalp til Streetfoods hjemmeside. Alle billeder samles sammen, og til sidst findes en favorit ved en afstemning.

Selvom din hund ikke længere er hvalp, må den gerne komme med til hvalpedagen. Alle hunde, der kommer, skal dog være trænet til at møde andre hunde, og de skal også være i snor og ikke være til gene for resten af Aalborg Streetfoods gæster.

Annonceret indhold

Nyeste