Bandmedlemmer fra Maroon 5 hev tid ud af kalenderen for at plante et træ i Kildeparken, hvilket glæder direktør for AKKC Nikolai Holm. Foto: AKKC
Livet her

Gave til Aalborg: Maroon 5 har plantet et syngende træ

Trods travlhed fandt det amerikanske topband tid til at plante et træ - se her hvilke sange du kan høre i musikstanderen

01. juni 2019 kl. 20:50

AALBORG: Maroon 5 har haft et par travle dage her i byen med lydprøver i går og her til aften kæmpe koncert i Mølleparken foran 17.000 publikummer.

- Derfor var det ekstra glædeligt, at Maroon 5 omgående sagde ja, da de ankom til Aalborg og blev spurgt, om de ville tage sig tid til at plante et træ på et tidspunkt lørdag, fortæller direktør Nicolaj Holm fra Aalborg Kongres & Kultur Center, der sammen med Skråen og Live Nation står bag den store koncert.

- Det blev en meget hyggelig og afslappet lille ceremoni, da en del af Maroon 5 gik i Kildeparken,

James Valentine, Sam Farrar og Jesse Carmichael deltog sammen med manager Fred Kharrazi. Og på vej til parkområdet fortalte James Valentine, at han var meget begejstret for Aalborg Kongres & Kultur Centers tradition med at lade gæstende store internationale navne plante et træ, hvor der på en tilhørende musikstander spilles et medley. Af Maroon 5’s kendte sange er valgt She Will Be Loved, This Love og Moves Like Jagger. Perfekt valgt, godkendte bandets lead guitarist, James Valentine.

Maroon 5 bliver det 93. internationale navn, der har plantet et træ siden 1987, og har nu også sit eget sølvskilt på den 6. spade sammen med blandt andre Jeff Dunham, James Morrison, Placido Domingo, Paul Simon, Il Divo, Semino Rossi, ZZ Top og Bryan Adams.

Aalborg er første stop på Maroon 5's europæiske turné Red Pill Blues Tour, der bringer dem fra Aalborg til Tyskland, Polen, England, Frankrig, Tjekkiet og Holland.

Annonceret indhold

Nyeste