Mange mødte op, da Magasin åbnede i Aalborg - nu er det et år siden. Arkivfoto: Henrik Bo
Shopping

Gavekort, konkurrencer og bobler: Magasin bliver et år

Stormagasin fejrer sin første fødselsdag med fest for kunderne

13. september 2019 kl. 18:42

AALBORG: På fredag er det et år siden, at Magasin åbnede i midtbyen. Det fejrer stormagasinet på dagen med, hvad de kalder et brag af en fødselsdagsfest, med tilbud, bobler, konkurrencer, gavekort og meget mere - og vi er alle inviteret.

- Det første år er gået over al forventning, og vi er enormt glade for, at aalborgenserne har givet os en så god start. Udover at borgerne i Aalborg har vist stor opbakning til vores fysiske butik, har det i den grad også gavnet vores onlinesalg i Nordjylland. Det vil vi selvfølgelig gerne fejre med alle, der har lyst til at kigge forbi på fødselsdagen, siger butikschef Tina Mikkelsen i en pressemeddelelse.

I Magasin er man meget glade for den modtagelse, aalborgenserne har givet butikken. Arkivfoto: Martin Damgård

Festlighederne begynder allerede mandag med forskellige tilbud. På selve fødselsdagen 20. september går det for alvor løs med aktiviteter i hele åbningstiden fra kl. 10-19.

På dagen kan du blandt andet begynde med fødselsdagskage i Lagkagehuset fra kl. 10-11. Du kan være med i en konkurrence om et gavekort til en personlig shopper, og fra kl. 12-17 bliver der uddelt gavekort på 100 kr. ved indgangen.

Annonceret indhold

Nyeste