Nu begynder udlejningen

AALBORG: Gavlhusene på Eternitten med den smukke, historiske facade står klar til indflytning efter sommerferien. Kultur- og byentusiaster viser allerede stor interesse. DEAS åbner i maj for udlejningen af Gavlhusene, som består af 29 lejligheder, som er klar til indflytning 1. september.

- Allerede nu møder vi stor interesse fra folk, som har lyst til at komme tættere på byens centrum. Det er især unge par samt midaldrende, hvor børnene er ved at flytte hjemmefra, som har lyst til at prøve noget nyt, siger Jakob Axel Nielsen, adm. direktør hos Calum, der har udviklet projektet.

Entreprenøren Dansk Boligbyg begyndte opførelsen af de nye Gavlhuse-lejligheder i Alexander Foss Gade i september 2017. I alt er der tale om 2400 kvadratmeter med lejligheder på 65 - 99 kvadratmeter.

Lejlighederne er opført med afsæt i de oprindelige, bevaringsværdige Gavlhuse. Gavlene på de oprindelige huse er videreført, mens resten af den nye ejendom er opført fra bunden.

- Ved at blande moderne arkitektur og materialer af høj kvalitet med en over hundrede år gammel bygning opstår et nyt og smukt bygningsværk. Vi bevarer patinaen fra et af Aalborgs særlige industrikvarterer samtidig med, at vi får nye, funktionelle elementer ind i dem. Blandingen af det nye og det historiske skaber liv. Det tror jeg ikke, man bliver træt af at se på, siger Jakob Axel Nielsen.

Udover de 29 lejligheder kommer Gavlhusene også til at rumme to erhvervslejemål.

Lejlighederne er på to, tre eller fire værelser og huslejen er fra 7100 kr. til godt 10.000 om måneden. Der er åbent hus 13. maj

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...