Arrangøren af weekendens esportsfestival håber, den internationale eksponering giver flere penge i kassen

AALBORG: Esportsfestivalen Geeks Gone Wild har vokseværk, og det skyldes blandt andet øget interesse fra udlandet.

- Det er helt ekstraordinært i år. Vi bliver tæppebombet med henvendelser på nettet, siger Lasse Kjær fra arrangøren Lan Team Nord.

- Og det er ikke længere blot fra det danske miljø. Det er også i form af udenlandske hold, der interesserer sig for at deltage, og udenlandske gaming-medier der vil dække vores arrangement.

Tina Larsen
Forberedelserne til Geeks Gone Wild er i fuld gang, der er plads til omkring 1300 deltagere, og der vil være 2500 pladser til publikum. Foto: Michael Koch

Satser på nye samarbejdspartnere

Lasse Kjær fortæller, at esportsfestivalen i Gigantium har deltagere fra en række forskellige lande denne gang, og at der især er interesse fra Tyskland, Sverige og Norge samt lande i østeuropa. Og kvalifikationen til arrangementets CS:GO PRO turnering havde deltagere fra 15 nationer.

- Den internationale eksponering er meget større end tidligere, og vi håber selvfølgelig, at det giver nye samarbejdspartnere og derigennem flere sponsorkroner, siger Lasse Kjær.

- Det vil betyde, at vi kan skrue op for vores sceneshow og i det hele taget videreudvikle kvaliteten, når festivalen næste gang finder sted for 25. gang.

Tina Larsen
Foto: Michael Koch

Fortnite og Counter Strike

Geeks Gone Wild har plads til omkring 1300 deltagere, og der er 2500 publikumspladser. Man kan se frem til tre scener, et væld af stande og forskellige turneringer - i blandt andet Fortnite og Counter Strike.

Og kan man ikke være til stede på dagen, er det muligt at følge med hjemmefra via tjenesten Twitch - og her gør det internationale islæt sig også gældende. For selv om det officielle stream bliver kommenteret på dansk, bliver det også sendt ud i verden og kommenteret på engelsk, russisk og kinesisk.

Førstepræmien til vinderen af den store Counter Strike-turnering CS:GO er på 100.000 kroner, og der er en samlet præmiesum på 180.000 kroner.

Den 24. udgave af Geeks Gone Wild finder sted i Gigantium fra 25. til 27. januar.

Der er stadig billetter til arrangementet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...