Det bliver en af europas største turneringer for esport, håber arrangøren

AALBORG: En turnering større end nogensinde før - både med flere deltagere og en helt ny satsning inden for fighting games, der indebærer klassikere som Tekken og Street Fighter.

Sådan lyder planerne fra arrangørerne af esports-eventen Geeks Gone Wild der finder sted i Gigantium i begyndelsen af næste år. Hvis altså corona tillader det.

- Det er vores håb, at vi kan gennemføre. Og hvis ikke det bliver som planlagt så måske i mindre omfang. Vi har forskellige scenarier, siger hovedarrangør Lasse Kjær fra Lan Team Nord, der står bag Geeks Gone Wild.

- Og vi følger selvfølgelig retningslinjerne fra myndighederne.

Der er stadig stort fokus på LAN, og når der fremover bliver satset mere på fighting games, skyldes det stigende interesse og at en test-event sidste år med 130 deltagere gik over al forventning.

- Så vi håber på mindst 400 deltagere næste gang - og vi har plads til op mod 900.

Foreningen fortsætter det gode samarbejde med internetgiganten Coolshop. Det handler om sammen at skabe den bedste oplevelse for alle deltagere - fra den gængse gamer til eliten inden for esport, siger de i en pressemeddelelse.

- Sidste gang ramte vi hovedet på sømmet, og det var uden tvivl den vildeste og største event, vi nogensinde har lavet. Ved at sætte fokus på hyggen, det sociale og at gøre det sjovt for alle som deltog til eventen, har det sikret en større tilslutning til Geeks Gone Wild end nogensinde før, siger Lasse Kjær.

Det er gennem en række samarbejder med nogle af de største brands i branchen, det er blevet muligt at annoncere eventen, som er blandt Europas største.

- Alle kommer til at kæmpe om en præmiepulje på hele 150.000 krone, siger Lasse Kjær.

Geeks Gone Wild i Gigantium 29. til 31. januar næste år

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...