Karl-Anton Grundahl glæder sig til at byde kunderne velkommen i Generation Grundahl. Foto: Lasse Sand
Shopping

Generation Grundahl: Karl-Anton åbner forretning med mormor

Grethe og Karl-Anton Grundahl præsenterer helt nyt koncept med mode, vintage, kunst og events

10. september 2019 kl. 18:15

AALBORG: Han glæder sig med egne ord helt vildt, 17-årige Karl-Anton Grundahl. I oktober åbner han en helt ny forretning sammen med sin mormor Grethe, der i årtier har stået bag tøjbutikken Grundahl.

Samarbejdet med Grethe Grundahl er noget af det, Karl-Anton glæder sig allermest til. Foto: Lasse Sand.

- Det er et helt nyt koncept, vi præsenterer med mode, vintage, events og kunst, siger han om Generation Grundahl i Jernbanegade. I øvrigt i butikken hvor Grethe Grundahl tidligere har haft forretning.

- Jeg skal stå for en afdeling med vintage-tøj til herrer. Jeg finder selv noget, og i perioder kan man også komme og aflevere tøj - og så får man et beløb retur, når tøjet er solgt.

Mens Karl-Anton Grundahl står for herretøj, sælger hans mormor, Grethe, Ivan Grundahl-vintage og eksklusiv mode til kvinder.

Netop samarbejdet med sin mormor er noget af det, Karl-Anton Grundahl fremhæver.

Grethe Grundahl har stået bag forretningen Grundahl i årtier, nu giver hun sine erfaringer videre til sit barnebarn. Foto: Lasse Sand

- Jeg har altid været meget i hendes butikker, kigget på og hjulpet. Så det er da fantastisk, at hun nu åbner forretning sammen med mig. Vi fik ideen lidt tilfældigt, fordi vi begge er interesseret i tøj, siger han.

- Vi kender jo hinanden rigtig godt, og for mig er det noget specielt at få viden fra hende. Det er fedt, når generationerne samarbejder.

Karl-Anton og Grethe Grundahl skal begge stå i forretningen, men han understreger, at skolen også skal passes - han går i 2. g på Handelsgymnasiet i Turøgade.

Generation Grundahl præsenterer mode, vintage, events og kunst. Foto: Lasse Sand

- I forretningen kan jeg bruge det, jeg lærer i skolen - og omvendt. Blandt andet når det handler om regnskab, indkøb og businessøkonomi. Det er helt perfekt for mig, siger Karl-Anton Grundahl.

- Jeg glæder mig rigtig meget, det er første gang, jeg prøver at styre sådan noget selv. I første omgang som studiejob og så måske i et par sabbatår.

Udover salg af tøj er der lavet en aftale med Kent Wolfsen om, at Galleri Wolfsen også bruger lokalerne, ligesom der vil være foredrag og andre events.

Det er her i Jernbanegade, Generation Grundahl åbner i oktober. Foto: Lasse Sand

Rammerne er endnu ikke helt på plads, men det er planen, at Generation Grundahl art - fashion - vintage - event åbner i begyndelsen eller midten af oktober.

Annonceret indhold

Nyeste