Lørdag kan du komme med på guidet rundtur til gavlmalerierne i Aalborg centrum med Himmerland Boligforening. Her er det et gavlmaleri i Bispensgade, der blev lavet tidligere i år. Arkivfoto: Jesper Thomasen
Det sker

Gentager succes: Gavl-malerivandring i centrum

Sidste gang kom der over 400 mennesker, og 3. august har Himmerland Boligforening igen byvandring i Aalborg centrum

02. august 2019 kl. 10:10

AALBORG: I juni måned havde Himmerland Boligforening en vandring i Aalborg centrum for at se de mange gavlmalerier, der pryder byen.

Sidst de havde samme vandring i Aalborg centrum mødte der over 400 mennesker op, og de gentager derfor succesen, så flere kan få lov til at komme med på opdagelse igennem midtbyen.

- Det er en af vores beboere, Jens Peder Andersen fra Fyrkildevej, som står for turen og gør det frivilligt. Han havde vist venner og familie rundt i byen og vist dem gavlmalerierne, og ville gerne dele sin begejstring med andre, og han har klaret det hele helt fænomenalt, siger Jens Utzon, kommunikationschef i Himmerland Boligforening og fortsætter:

- Vi kunne godt se, hvad klokken havde slået, da der mødte 400 op - heldigvis var han forberedt på det, og det gik rigtig godt, selv om det blev en lidt stor logistisk udfordring med så mange mennesker.

Flere har siden spurgt, om turen blev gentaget eller blev gjort tilgængelig, så man selv kan gå turen. Men nu har du altså muligheden for at komme med på tur rundt til gavlmalerierne igen lørdag 3. august. Himmerland Boligforening lover også, at der denne gang vil være en højtaler med rundt, så det er nemmere at høre de mange historier undervejs.

Arrangementet er åbent og gratis for alle, og det er en del af Himmerland Boligforenings ”Som tiden dog går”-koncept, hvor man hver uge arrangerer nye spændende gåture.

Mødestedet er Frederikstorv lørdag 3. august klokken 16.00.

Annonceret indhold

Nyeste