Gør et kup eller sælg dit genbrugsguld, når supermarked lægger asfalt til stort bagagerumsmarked

AALBORG: Det er sjældent, man kan prutte om prisen på noget som helst i Bilka. Men søndag 7. april kan du for alvor lukke din indre kræmmer ud, når supermarkedet arrangerer stort bagagerumsmarked.

Her bliver parkeringspladsen i Skalborg fyldt med kræmmere, der sælger ud af deres gamle guld og lige så mange, der gerne vil gøre et rigtig scoop.

- Nu er det jo ved at være tradition, at vi to gange om året afholder de her bagagerumsmarkeder, hvor parkeringspladserne omdannes til én stor markedsplads. Vi glæder os meget til at se, hvad folk tager med i år. Vi ser tit nogle ret sjove og unikke ting hos alle standene, siger eventansvarlig i Bilka Nicki Stougaard, der særligt håber at se en masse børn til markedet.

- Sidste år så vi mange børnekræmmere som solgte ud af deres legesager. Det gav en ekstra hyggelig stemning og selvfølgelig masser af leg og glade børn, forklarer han.

Udover alle dem, der dukker op til markedsdagen, er der også andre børn, der får glæde af Bilkas bagagerumsmarked. Al indtægt fra de solgte stadepladser går nemlig ubeskåret til Børns Vilkår og deres vigtige arbejde med BørneTelefonen. Rigtig mange børn kontakter hver dag Børnetelefonen for at få hjælp af en voksen.

- BørneTelefonen er en vigtig sag for Bilka og for mange af vores kunder. Pengene kunderne støtter med, bruges til at sikre at flere børn kan få hjælp. Lige nu er er det nemlig kun omkring halvdelen, som man kan nå at besvare og det skal vi forbedre, siger Nicki Stougaard.

Markedet på Bilkas parkeringsplads er åbent fra kl. 10 til kl. 15. Booking af stadepladser er efter først til mølle-princippet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...