Bilka sætter en Phillips AirFryer, en højtaler og andre præmier på højkant, når de endnu en gang holder banko i bistroen

AALBORG: Med flere hundrede på venteliste til sidste års Bistrobanko, gentager Bilka den store succes onsdag 23. januar klokken 19.00. Den deltager, der har fuld plade til sidst, har chancen for at vinde en Phillips AirFryer, en højtaler eller andre goder til hjemmet

Over hele landet kan konkurrencemennesker og banko-elskere godt begynde at sidde klar ved tastaturet, når tilmelding til dette års Bistrobanko åbner op fredag 11. januar klokken 09.00. For når tilmeldingen åbner, er der rift om pladserne.

– Kunderne er vilde med Bistrobanko, og sidste år havde vi mere end hundrede på venteliste. Vi gentager derfor succesen i år, og glæder os til at alle kommer og hygger sig og har det sjovt med et spil banko, siger Nicki Stougaard, eventansvarlig i Bilka.

Det er gratis at deltage i Bistrobanko - og bankopladerne bliver udleveret i Bilka, når deltageren ankommer.

Alt fra klassiske spil til en støvsuger

Bistrobanko er klassisk banko, og der spilles i alt fem spil i hver Bilka. I hvert af de fem spil er der præmier til både 1 række, 2 rækker og fuld plade. Præmierne varierer med alt fra en støvsuger, højtalere, klassiske familiespil til en Phillips AirFryer, så der vil være noget for enhver smag.

Det er først til mølle princippet, når tilmeldingen åbner den 11. januar klokken 09.00 i Bilka. Hele familien er velkommen, men der skal være voksne til at hjælpe og holde styr på plader og brikker.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...