Forestillingen Livet foregår i et aalborgensisk lejlighedskompleks

AALBORG: Sidste år var det et kæmpe hit, da vi for første gang kunne prøve teateroplevelsen hjemme fra sofaen gennem live stream på Aalborg Teater. Denne gang er der tale om en helt særlig forestilling, der nemlig foregår i et aalborgensisk lejlighedskompleks.

Forestillingen hedder Livet, og handler i al sin enkelthed om.. livet!

- Ti aalborgensere og en enkelt skuespiller, Lars Topp Thomsen, iscenesætter Livet i lejlighedskomplekset Magisterparken i Aalborg. Herfra live streames forestillingen til seerne, som dermed får små indblik i beboernes livsfortællinger, og en historie om en ualmindelig almindelig boligblok. Og midt i al tilfældigheden insisterer en fortæller på, at det er her meningen med livet findes. Det skriver Aalborg Teater i en pressemeddelelse.

Forestillingen er frit inspireret af den franske roman ”Livet - en brugsanvisning”, og de medvirkende beboere får hver et kamera, som de på spilleaftenen skal sende live med.

- Det bliver så vist simultant, så seerne kan gå på opdagelse i de forskellige beboeres liv. For de medvirkende er det her en mulighed for at lære deres naboer endnu bedre at kende, fortalte instruktør Kristoffer Lundberg aalborg:nu tilbage i august måned .

Forestillingen livestreames 20., 22., 24. og 26. november 2021, alle dagene kl. 20.00.

Du finder link til livestreamen her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...