Få en bid Hellerup-ugen i Skagen, der hvert år tiltrækker hundredtusindvis af mennesker, i næste uge

AALBORG: Er du ikke meget for sejlersko, pastelfarver og lange køer for at få en plads til Danmarks mest hypede ferieuge - uge 29? Så har du nu muligheden for at få både skaldyr, rosé og Skagen-stemning, og så endda uden at skulle køre langt eller stå forfærdeligt meget i kø.

Lise Sastakauskas Østergaard
Du kan få et skaldyrstårn og en halv flaske rose for 750 kr. hos Skagen Fiskerestaurant i næste uge. Foto: Skagen Fiskerestaurant

I næste uge, uge 28, holder Skagen Fiskerestaurant på Budolfi nemlig 'Skagen uge 29', hvor du kan få en bid af den maritime og eksklusive stemning, som vi kender den, når whiskybæltet indtager toppen af Danmark midt på sommeren.

- Vi udvider konceptet for at give resten af Danmark en bid af Skagen-ugen, forklarer direktør Elias Grøftholdt Tychsen.

Fra onsdag 13. juli til lørdag 16. juli kan du derfor som noget særligt få et af de famøse skaldyrstårne og en halv flaske rosé til 750 kr. - skal du have det samme i Skagen i ugen efter, koster det 825 kr.

Satser på mange gæster i Aalborg

Billetterne til de særlige musikevents i Skagen-ugen nåede ellers ikke at være længe til salg, og drømmer du om at få en plads i solen på terrassen i Skagen, kan det godt være, du skal væbne dig med tålmodighed.

Lise Sastakauskas Østergaard
Billetterne til at høre musik og gå ombord i den eksklusive buffet hos Skagen Fiskerestaurant i Skagen i uge 29 plejer at blive revet væk. Nu kan du få en bid i af hypen i Aalborg. Foto: Skagen Fiskerestaurant

- Der plejer være lang kø deroppe, fortæller Elias Grøftholdt Tychsen og understreger, at det selvfølgelig altid er en god ide at booke bord på forhånd - også hvis man skal have en bid af Skagen-hypen på Budolfi.

Dog er det ikke et krav for at sidde ude, for pladsen på terrassen kan ikke bookes - her er det bare om at møde op i god tid.

Fredag vil der traditionen tro være livemusik i restauranten, der lige som den i Skagen er indrettet med sand på gulvet og maritimt interiør.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...