Se det fantastiske udendørs program, når Aalborg er vært for årets Danmarks Indsamling lige her

Aalborg: Når Musikkens Hus 2. februar lægger ramme til årets Danmarks Indsamling, bliver det med Mads Steffensen, Tine Gøtzsche og Sofie Østergaard som værter.

Men udenfor Musikkens hus er der også lagt op til masser af fest og stemning.

Her er der et omfattende program klar med både stemningsfuld lysparade, masser af underholdning med kendte musikere og youTubere, samt deltagere fra blandt andet "Vild med dans" og "Bagedysten." Derudover er det også muligt at tage del i et væld af andre aktiviteter.

Aalborg Karneval og Erhverv Norddanmark inviterer nordjyderne til, at deltage i lysparaden Aalborg tænder lys for verdens piger som optakt til Danmarks Indsamling 2019.

Paraden starter på Nørresundby Torv og bevæger sig over Limfjordsbroen og langs havnen for at ende på Musikkens Plads med en storslået fællessang.

Der er lagt op til masser af aktivitet og underholdning på Musikkens Plads her foran Musikkens Hus i forbindelse med årets Danmarks Indsamling . Foto: Laura Guldhammer

Der er ikke mindst lagt program for en kæmpe folkefest på Musikkens Plads foran Musikkens Hus.

Fra klokken 19.00 og frem til midnat vil der være fest på Musikkens Plads, foran Musikkens Hus med masser af forskellige aktiviteter, hvor der blandt andet vil være musik, dans, ild-show, børneområde, konkurrencer, mulighed for at lave din egen isskulptur samt mulighed for at købe streetfood og varme drikke.

På pladsen vil man kunne heppe med, når ”Team Vild Med Dans”, ”Team Sussi & Leo” og ”Team Bedrag” dyster i Rickshaw-rally. Man vil også kunne møde deltagerne fra den seneste omgang af Bagedysten, som uddeler smagsprøver.

I dagens anledning skal de ikke kæmpe mod hinanden, men skal løse én af aftenens mange udfordringer.

YouTube’erne: Rasmus Brohave, Kristine Sloth og Julia Sofia skal også arbejde sammen, og løse en opgave på tid.

Derudover vil man på den store udendørs tv-skærm blandt andre kunne se og opleve: Søs Fenger, Burhan G og Oh Land, når de indtager scenen i Musikkens Hus.

Det er også muligt at opleve callcentret samt interviews og konkurrencer med en række kendte danskere.

Det vil i løbet af aftenen være muligt at komme ind i Musikkens Hus og opleve stemningen i callcentret og se showet på storskærm i Koncertsalen, hvorfra flere live-optagelser vil foregå.

Danmarks Indsamling er en fælles indsamling til fordel for udviklingslandene i Afrika, Asien og Latinamerika, som DR og 12 af Danmarks største humanitære organisationer står bag.

Du kan melde dig til via Facebook.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...