15. august er Salling ramme om en ginfestival

Af Anne Helene Kahr Thomsen

AALBORG: Sommeren er som bekendt ramme om masser af festivaler, men det er som regel ikke gin, der bliver drukket mest af, når musikken spiller.

Men det er det til gengæld, når Salling i Aalborg 15. august er ramme om en ginfestival.

Lars Peter Skaaning glæder sig til at præsentere et bredt udvalg af gin.

Der er 100 plader til festivalen, der finder sted i Salling Super mellem 13.00 og 18.00. Det er dog muligt at forudbestille en plads i vinafdelingen, oplyser Lars Peter Skaaning, Food Chef Salling super Aalborg.

For at få adgang skal deltagerne købe et et klassisk gin & tonic-glas, og herefter er der mulighed for at smage et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet, fortæller Lars Peter Skaaning.

- Det er kort sagt historien bag gin, historien om tonic til gin, hvordan bliver den produceret, gode tips og råd om gin og tonic, læring om gin og tonic og inspiration, der er på programmet, fortæller Lars Peter Skaaning, der også er klar til at give procenter - på prisen forstås - den dag.

Han tør også godt love, at der er mere end de velkendte mærker indenfor gin og tonic på programmet.

- Der er mange gode og specielle gin med. For eksempel er der Sorgin, som er fra Bordeaux i Frankrig og er et blend mellem spiritus og vin. Og så har vi den lokale Herbie gin fra Skotlander, som er fra Nordjylland, lover han.

Det er ikke første gang, at Salling har et sådant arrangement, og det er sikkert heller ikke sidste gang, siger Lars Peter Skaaning.

- Der er kommet stor en trend i gin, og alle kan lide det, fordi der er et kæmpe udvalg af smagsmuligheder på både gin, men især også på tonic. Man kan både få det tørre eller med sødmesmag eller en helt tredje smag. Udvalget er ganske enkelt enormt, så alle kan få den stil der passer dem bedst, lyder forklaringen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...