Den populære komiker kommer snart forbi Aalborg Kongres og Kultur Center og leverer endnu mere komik

AALBORG: Den altid sjove Jan Gintberg er for 3. gang tilbage i Aalborg med et show, der tager sit komiske udgangspunkt i hverdagens sjove fænomener og i de problematikker, som verden står i i dag. Med showet drysser Jan Gintberg på magisk vis komik over de ellers hårde verdensproblematikker.

Publikum kan glæde sig til et stand up show med tidsaktuelle grin, dog skal de forbedrede sig på, at showet ikke bliver lyserødt og uskyldigt. Med anmeldelser på 5 ud af 6 stjerner fra både Nordjyske og BT og udtalelser såsom: "Jan Gintberg sætter alt og alle på plads i nyt show" og "Gintberg er altid en forrygende opråber", kan publikum forvente et stand up show med en masse gode grin men også et show med tidsaktuelle verdensproblematikker.

Gintberg re(d)der verden kan opleves lørdag 13. oktober 2018 kl. 20 i Aalborghallen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Sidst den populære komiker var i byen kiggede han forbi os her på aalborg:nu, og det kom der en fantastisk video ud af - SE DEN HER
Sidst Jan Gintberg kiggede forbi, besøgte han aalborg:nu, og det blev en fest. Find link til videoen i artiklen. Arkivfoto: Henrik Bo
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...