Stort legetøjsloppemarked i Nordkraft skal rejse penge til landsindsamling

AALBORG: Januar er lig med oprydning og en frisk start for mange. Og hvorfor ikke rydde op på børnenes værelser og give deres gamle legetøj, spil eller bøger væk til et godt formål?

I forbindelse med Danmarks Indsamling er der lørdag 2. februar legetøjsloppemarked i Nordkraft. Her kan børn være med til at rejse penge til indsamlingen samme aften og samtidig få en oplevelse af at hjælpe andre.

Det er kommunens familie- og beskæftigelsesforvaltning, der står bag markedet.

- Legetøjsloppemarkedet er en måde at inddrage børnene i Danmarks Indsamling på. Man kan både give og købe legetøj, og pengene går til indsamlingen. På den måde kan børnene få en oplevelse af at gøre noget aktivt for at hjælpe, lyder det fra Gurli Fuglsang Joensen, som er netværkskoordinator i forvaltningen.

Har man legetøj i overskud kan det indleveres i kommunens børnehaver, vuggestuer og fritidscentre frem til 25. januar eller direkte i Nordkraft 2. februar kl. 09-11.

Ud over markedet, som finder sted i Kedelhallen, vil der også være salg af små madretter som frivillige tamilske, arabiske og somaliske kvinder står bag.

Legetøjsmarkedet holder åbent 2. februar kl. 10-14. Overskuddet fra både mad- og legetøjssalg går ubeskåret til Danmarks Indsamling 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...