Wash World er klar til at åbne vaskehal nummer to i Aalborg-området og tilbyder bilisterne en gratis guldvask

AALBORG: - Giv Fars dyt en god gang bilvask og skrål med på sangen Car Wash.

Hvis bilejere i Aalborg og omegn ellers måtte have lyst til at forkæle deres uundværlige følgesvend af et køretøj og samtidig få lov til helt uforstyrret at synge og skråle mega hittet Car Wash for fuld udblæsning i forbindelse med bilbadet, så var det måske en god idé at smutte en tur forbi det nyeste skud på stammen af bilvaskehaller i Aalborg.

For når vaskemaskinen først er i gang med at spule dytten, så er der alligevel ingen, der kan høre dig, når du siddende i bilen fyrer den af med luftguitar og inciterende soul stemme - præcis som det amerikanske soul og funk band "Rose Royce" gjorde det tilbage i 1976, hvor sangen Car Wash - og filmen - blev et monster hit verden over.

Honning og sød musik

Den landsdækkende bilvaskekæde Wash World har nemlig nu på lørdag og søndag premiereåbning på sin bilvaskehal nummer to i Aalborg-området.

Den spritny vaskehal er således opført i tilknytning til parkeringsområdet ved supermarkedet MENY i Skalborg - nærmere bestemt på adressen Otto Mønsteds Vej 5.

Og Wash World ved lige præcis, hvilke knapper man skal trykke på for at skabe en ekstra god stemning og hype omkring åbningen - for kodeordet er kort og godt gratis bilvask til alle.

For en ægte nordjyde er et sådant skønt tilbud lig med honning og sød musik i ørerne, og det kan vel næsten ikke blive bedre.

Anders Rossing er salgs- og marketingchef i Wash World, og han siger til aalborg:nu, at man begge dage giver en gratis guldvask til alle bilister i tidsrummet fra klokken 10 til 16.

- Vi vil gerne lave en rigtig god og underholdende åbningsfest og desuden give alle en gave i form af en gratis bilvask, tilføjer han.

Wash World åbnede i øvrigt sin første vaskehal i Aalborg - og dermed også i hele Nordjylland - lørdag den 14. juli i år, og den er placeret på Vissevej 1 i Gug.

Anders Rossing:

- Den ny vaskehal på Otto Mønsteds Vej får en større kapacitet i forhold til anlægget i Gug.

- Kapaciteten bliver på fire biler ad gangen, hvor det til sammenligning kun er to på Vissevej, oplyser han.

Ny vaskehal er på vej

Bilvaskekæden er et dansk firma, og den første vaskehal i Danmark blev således åbnet i 2013.

Wash World har indtil videre etableret sig på i alt 32 lokaliteter rundt om i landet, og vaskehallen i Skalborg bliver dermed nummer 33. i rækken.

Anders Rossing oplyser endvidere, at man pt. er i gang med at opføre en ny bilvaskehal i Hjørring, og den forventes klar til ibrugtagning i løbet af oktober måned.

De nærmeste Wash World vaskehaller syd for Aalborg ligger i henholdsvis Randers og Viborg.

Og hvis du nu - kære læser - benytter dig af tilbuddet om en gratis bilvask, så skal du alligevel have følgende vits med på vejen, som du så kan fundere over i ventetiden, mens din bil bliver vasket:

- Hvordan genkender man en tosse i en bilvask?

- Joh - han kommer på cykel...

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...