Jonny Hefty er blandt de kunstner, der udstiller. Arkivfoto: Lasse Sand
Det sker

Glæd dig: Farverig kunstudstilling åbner snart

Du kan se frem til masser af varieret kunst, når Aalborg i Farver igen slår dørene op - se her hvornår

01. marts 2020 kl. 10:30

AALBORG: Aalborgs mest opsigtsvækkende toiletdøre og den dejligste sangstemme. Det er blandt de mange ting, publikum snart kan opleve ved kunstarrangementet Aalborg i Farver i Idrætshallen på Østre Allé. Det skriver arrangøren i en pressemeddelelse.

De to kunstneriske legekammerater Jonny Hefty og Hartvig Hansen står bag udsmykningen af fire døre, som der med garanti ikke findes magen til nogen steder. De har sammen sat deres helt personlige præg på dørene, der ville skabe god stemning på hvilken som helst toilet.

Det startede med, at en bekendt i kolonihaveforeningen spurgte Jonny Hefty, om ikke han godt ville male en dør for ham. Det ville Jonny Hefty godt, og som betaling fik han fire andre døre, han kunne male på.

Jonny Hefty, der i øjeblikket er på 20 års jubilæumsturné rundt i hele landet sammen med Jøden, spurgte sin gode ven Hartvig Hansen, om ikke han ville hjælpe med at male de fire døre med titlen ”The Doors”. Det er resultatet af det samarbejde, der kan beskues ved Aalborg i Farver, står der i pressemeddelelsen.

På grund af turnéen har Jonny Hefty ikke mulighed for at deltage ved Aalborg i Farver. Men Hartvig Hansen er der, og ud over de fire døre udstiller han en række af sine egne værker.

I alt kan du møde knap 50 kunstnere.

Aalborg i Farver synges i gang af Tess Daarbak, talentfuld musiker, sanger og sangskriver fra Aalborg. Hun holder i øjeblikket pause fra sit job som kosmetiker for at dygtiggøre sig som musiker og komponist.

Det er Aalborg Håndboldklub, der står bag Aalborg i Farver, som afvikles for niende år i træk. Arrangementet finder sted lørdag 7. og søndag 8. marts. Begge dage klokken 10-16.

Annonceret indhold

Nyeste