Idéen om Idrætsmødet opstod efter DGI Landsstævne her i Aalborg i 2017. Arkivfoto: Henrik Bo
Livet her

Glæd dig: Idrætsmøde byder på en masse oplevelser og aktiviteter

25 sportsgrene, folkemøde og konferencer er noget af det, du kan se frem til

27. juni 2019 kl. 15:49

AALBORG: Forberedelserne er i fuld gang, og allerede nu lover arrangøren et både stort og varieret program, når Idrætsmødet sætter sit præg på Aalborg i slutningen af august.

Indholdsdelen til arrangementet 29. august til 1. september er tæt på at være på plads: der bliver en konference med 14 baner at spille på, en folkemødedel med syv forskellige scener og en aktivitetsdel med over 25 sportsgrene alle kan prøve.

Idræt bliver endnu engang omdrejningspunkt for en stor begivenhed, når Idrætsmødet finder sted. Arkivfoto: Henrik Bo

- Vores målsætning med at komme 360 grader rundt omkring idrætten er programmæssigt tæt på opfyldt. Men vi arbejder hele tiden på at få mere og flere interessante ting med, siger Morten Arvidsson, koordinator for Idrætsmødet i Aalborg.

- I processen med at lave programmet har vi været i kontakt med rigtigt mange mennesker fra vidt forskellige områder af idrætten, og alle har taget positivt mod ideen og vil gerne bakke op - så noget tyder på, at Idrætsmødet kan opfylde et behov på området.

Et tilbud til alle

- Idrætsmødet tilbyder noget til alle. Vi har allerede overvældende meget med, men vi har stadig plads til en hel masse mere. Idrætsmødet løber af stablen samme weekend, der er Aalborg i Rødt, hvilket gør, at vi i fællesskab kan skabe en event for hele familien. Der er noget at give sig til for alle, lover Morten Arvidsson.

- Vores syv scener vil indeholde en skøn blanding af underholdning og yderst vedkommende og nyttig viden - også for de gæster, som ikke nødvendigvis er store sportsfans, siger han.

Læs mere om Idrætsmødet her

Annonceret indhold

Nyeste