En anderledes åbning er strikket sammen på grund af corona - du bliver dog ikke helt snydt for de traditionelle gratis iskugler

AALBORG: Kære is-elskere, ventetiden er meget snart slut! ParadIS gør klar til at slå dørene op og tage hul på "istiden" anno 2021 med lækker, friskproduceret paradis is, som du kender og elsker den.

Med henblik på corona-restriktionerne bliver det dog ikke den åbning, du kender, hvor der raskt langes to kugler gratis is over disken på selve åbningsdagen; Et koncept, der plejer at lokke mange, mange mennesker til, så der dannes lang kø ud på Boulevarden.

Spritny app og udvidet åbningstilbud

I år vil iskæden i stedet strække det gode åbningstilbud ud over resten af marts, og det leder videre til en stor nyhed: ParadIS appen! Den lanceres i løbet af marts og er adgangsbilletten til den gratis is, som du altså har til gode fra åbningsdagen.

- Grundet Covid-19 åbner vi ikke med to kuglers gratis is som vanligt, men I skal ikke snydes alligevel.

Vi lancerer Paradis appen lidt senere i marts måned. Download vores app når den er live, og inden udgangen af marts måned så får du to kugler gratis is, som ligger i appen og gælder hele marts, fortæller ParadIS på deres facebookside.

ParadIS slår dørene op lørdag den 6. marts 2021 i Algade og Reberbansgade og holder derefter åbent fra kl. 12 - 20 hver dag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...