Der bliver masser af sjov og ballade - og naturligvis farver - på festpladsen i Lindholm Strandpark. 
Livet her

Glæd dig: Vild farvefest vender tilbage til Aalborg

Landets mest farverige løb rammer byen i juni

02. november 2022 kl. 07:13

AALBORG: Måske trænger du til at få løbet nogle julefrokoster og lidt risalamande af dig eller også har du bare lyst til at få dig en ordentlig griner sammen med dine venner.

Om det er det ene eller det andet, så kan du få din lyst styret, hvos du deltager i årets mest farverige motionsløb, som rammer Aalborg 10.juni. ColorFun, som løbet hedder, giver dig nemlig både motion og en hel masse at grine af.

Løbet strækker sig over fem kilometer, og på ruten passerer du flere gange en "farvestation", hvor de andre løbere vil overdænge dig med kartoffelmel i alle regnbuens farver. Naturligvis kan du også selv give dine medløbere et mel-bad. 

Derfor skal alle løbere have hvidt tøj på, når I møder til start, så I alle sammen kan ende med at løbe som farvelader gennem byen.

Du skal ikke regne med, at hverken tøj, sko e,ller hår undgår at blive farvet undervejs i løbet. Arkivfoto: ColorFun.dk

Ruten skal ikke tilbagelægges på en bestemt tid, for det gælder bare om at få lidt motion, have det sjovt og få grinet en masse. Og så er der en medalje til dig bagefter.

Løbet udgår fra Lindholm Strandpark, som kommer til at danne rammen om en festplads med DJ's, dansere, barvogn, foodtrucks, merchandise-shop med tylskørter og de fedeste briller i alle regnbuens farver samt masser af konkurrencer og præmier for børn og voksne.

Pladsen åbner klokken 9, og ColorFun slutter klokken 17.

Billetsalget er allerede i gang.

Du kan læse mere på www.Facebook.com/ColorFundk.

Annonceret indhold

Nyeste