Onsdag 6. december sender DR julehilsen til Grønland fra Musikkens Hus. Arkivfoto

DR optager deres traditionsrige program "Julehilsen til Grønland" i Musikkens Hus med værterne Timm Vladimir og Maria Motzfeldt.

AALBORG: Sidste år blev "Julehilsen til Grønland" sendt fra Aalborg for første gang - og der bliver også en anden gang. For onsdag den 6. december i år bliver det atter Musikkens Hus på Aalborgs havnefront, der kommer til at danne rammen om udsendelsen, som endda selv har noget at fejre i år. I 2017 er det præcis 85 år siden, at DR sendte julehilsner nordpå for første gang - først på radio fra 1932, og siden 1983 også på TV.

Årets værter bliver skuespilleren og tv-værten Timm Vladimir og den grønlandske tv-vært og multitalent Maria Motzfeldt.

Der vil i løbet af showet være musikalske indsalg med: Det grønlandske kor Ikinngutigiit, Nive and the Deer Children, Da Bartali Crew, Rapperne Coke og Laj, sangerinden Karina Møller

Musikere fra Aalborg Symfoniorkester

Temaet i år bliver fællesskab. DR vil se på fællesskabet mellem grønlændere og danskere, mellem generationer, over afstande, i familierne, hen over julen og gennem tiden. Det sidste giver samtidig en mulighed for at se tilbage på "Julehilsen til Grønland" gennem de sidste 85 år.

Repræsentanter fra Det Grønlandske Hus på Vesterbro møder op i flotte, grønlandske nationaldragter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...