På denne kolde og blæsende, men solrige, tirsdag har vi taget temperaturen på folkets holdning til byggeriet i krydset ved Hobrovej og Nibevej i Skalborg

AALBORG: Holdningen er klar og enslydende blandt de folk, vi snakker med: Det er en fryd for øjet, at se den grimme hvide hjørnebygning forsvinde.

- Jeg synes, at det hvide hus har været en skændsel for Skalborg i mange år, så det er godt, at det kommer væk. Jeg har nu altid synes, at det lille gule hus (Aalborg Jagt, red.) var så sødt. Det er synd, at det skal rages ned, siger Else Thomassen. Mayra Myhlenberg er enig:

- Det hvide hus ser træls ud. Det har det gjort i mange år, så jeg synes det er 100% okay, at det forsvinder.

Brian Jørgensen stemmer i, men undrer sig over Aalborg Jagts forsvinden:

- Helt fint, at den hvide bygning kommer væk, men jeg kan ikke forstå, hvorfor Aalborg Jagt skal væk. Den bygning skæmmer da ingenting.

Annegretha Boelsmand, der har boet i Skalborg i næsten 50 år siger:

- Det er kun dejligt, at den hvide bygning kommer væk. Det er så grimt, så grimt. Det er dejligt, at her kommer til at se ordentligt ud.

Delte vande omkring det nye byggeri

Enigheden ophører, når snakken falder på det nye byggeri, der, efter planen, står færdigt om et års tid.

- Det passer jo slet ikke ind i området med sådan en stor bygning, mener Brian Jørgensen.

- Jeg synes det er fint nok med det nye byggeri. Jeg har ikke noget imod det. Det tager jo ikke udsigt fra mig, så det kommer ikke mig ved. Men jeg kan frygte for trafikken. Det er fuldkommen åndssvagt herude. Det tager mig sommertider en halv time i bil, at komme fra Grønnegården til Bilka, fortæller Else Thomassen. Anita Jørgensen er derimod ikke imponeret over de nye planer:

- Jeg synes ikke om det nye der kommer. Det tager udsigt fra dem der bor bagved. Jeg kender nogen, der bor derovre, som får en stor bygning at kigge på og ingen sol. Jeg tror ikke, at det får den store indflydelse på trafikken. Det er Annegretha Boelsmand ikke enig i:

- Jeg bor selv tæt på det nye byggeri og kender nogen der bor på Holger Drachmanns Vej. Jeg har ikke noget imod byggeriet, men jeg synes, at det er underligt, at der så tæt på hinanden skal gå veje dertil. Det bliver da noget kaotisk noget med trafikken. Det tror jeg det gør.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...