Aalborg Karneval er klar med de første navne til forårets store fest. Arkivfoto: Martin Damgård
Livet her

Glæder du dig også? Karneval er klar med de første navne

Fra i dag kan du købe loyalitetsarmbånd til forårets store fest

01. december 2019 kl. 09:15

AALBORG: Gør tanken om forårssol, sambarytmer og en gigantisk karnevalsfest dig lidt blød i knæene, så er der godt nyt.

For i dag, 1. december, åbner salget af loyalitetsarmbånd til forårets store fest nemlig. Og ikke bare det, Aalborg Karneval er også klar til at løfte sløret for to af de navne, der spiller på Store Scene ved festen i Kildeparken 23. maj.

Du kan blandt andet sige velkommen tilbage til KATO, som er en sikker favorit ved karnevalet, hvor han gang på gang har fyret op under os alle. Siden sit gennembrud i 2007 har hans udgivelser sammenlagt opnået mere end 40 guld- og platincertificeringer, mens han samtidig er blevet tildelt blandt andet 10 priser fra Danish Deejay Awards.

Fra og med i dag, 1. december, kan du købe loyalitetsarmbånd. Arkivfoto: Martin Damgård

- Bliver et brag af en fest

Den anden headline-kunstner er Zookeepers, der senest er teamet op med Medina på den nye single ’Who Do You Love’, som er opfølgeren til Zookeepers’ massive radiohit ’Can’t Fall Asleep’. Med over 100 spillejobs i kalenderen i år, features med nogle af de største artister herhjemme og mere end 130 millioner streams i banken, udgør William de Waal og Søren Oliver Due tilsammen Danmarks nye EDM-hitduo.

- Begge navne kommer med sikkerhed til at skabe en brag af en fest, så hvad enten armbåndet er til dig selv, eller skal gives i julegave til en du holder af, er der allerede nu meget at se frem til inden det hele kulminerer den 23. maj i Kildeparken, siger talsmand for Foreningen Aalborg Karneval, Mette Bugge i en pressemeddelelse.

I år deltog flere end 80.000 i paraden og den efterfølgende fest i Kildeparken. Arkivfoto: Martin Damgård

Nøj det' for børn

Det er ikke kun lørdag i uge 21, at midtbyen emmer af karneval.

En uge tidligere, er det nemlig børnene og deres familier, som går parade gennem byen med efterfølgende fest og leg i Kildeparken. Her kan foreningen også allerede præsentere underholdning på Store Scene med børnefavoritter som Paw Patrol, Pyjamasheltene og Hip som Hap. Der er altså allerede nu en masse at se frem til også for de yngste karnevalsdeltagere.

Annonceret indhold

Nyeste