Det sker

God nyhed: AaMAZE Festival vender alligevel tilbage i Aalborg

Den var egentlig sat på pause, men nu kan vi afsløre, at arrangøren arbejder på højtryk for at stable festivalen på benene igen i år

22. juni 2018 kl. 21:58

AALBORG: Der bliver alligevel AaMAZE Festival i Aalborg igen i år.

Arrangementet var ellers skrinlagt på ubestemt tid, men den beslutning er netop ændret.

Og den er så ny, at det eneste sikre indtil videre er, at festivalen finder sted på BoxTown, og det bliver en af de sidste weekender i august.

- Nu arbejder jeg på højtryk for at få de praktiske ting på plads, siger arrangør Kathrine Skovsgaard, der egentlig havde sat festivalen på pause for at få tid til nye projekter.

- Beslutningen om alligevel at gennemføre er helt ny, og den skyldes, at jeg på det seneste har fået rigtig mange henvendelser fra musikere, der gerne vil optræde. Og henvendelser fra mange der var ærgerlige over, at der ikke var festival i år. Jeg bliver helt blød om hjertet, når så mange vil festivalen, og derfor bliver den alligevel til noget.

Festival på BoxTown

At festivalen finder sted på BoxTown, som Kathrine Skovsgaard er medstifter af, har flere årsager.

- Her har vi allerede de nødvendige tilladelser til et arrangement som AaMAZE, og derudover er det også fedt at sprede arrangementer rundt i byen, så det hele ikke finder sted på Havnefronten, siger hun.

- Og så er her mulighed for fire scener både inde og ude, nu hvor vi har fået vores nye eventhal og gårdareal længere inde på Spritten.

Idéerne står i kø

Udover musik består AaMAZE blandt andet af forskellige kunstprojekter som live-art, udstillinger og mulighed for, at de besøgende selv kan være kreative.

Og flere idéer står i kø.

- Jeg vil også gerne engagere forskellige foreninger, for eksempel spejdere, og jeg håber også, at vi kan få Aalborg Street Workout med igen, siger Kathrine Skovsgaard.

- Og vi kan lave markedsdage, hvor vi har fokus på bæredygtighed sammen med de landmænd, vi i forvejen samarbejder med. Vi har jo også IværksætterBoxen, hvor iværksætterne kan få mulighed for at udstille og vise deres idéer i forbindelse med festivalen.

Et sted med oplevelser

At der er masser af initiativer i støbeskeen, er der ingen tvivl om.

- Jeg vil gerne udvikle AaMAZE på BoxTown til at være et oplevelsessted. Det er rigtig fint, at vi underholder, men jeg vil også gerne, at publikum selv får mulighed for at deltage aktivt endnu mere end tidligere.

Det er femte gang, AaMAZE Festival finder sted, Kathrine Skovsgaard har snart det endelige tidspunkt på plads.

Annonceret indhold

Nyeste