Aalborg-firmaet SACKit har omsætningsrekord for syvende år i træk - det udløser penge til medarbejderne

AALBORG: Da corona landede i Danmark i begyndelsen af 2020, måtte de ansatte hos det aalborgensiske succes-firma SACKit gå ned i løn.

Nu har de fået pengene tilbage og en bonus oveni. Salget i virksomheden går nemlig strygende, skriver SACKit i en pressemeddelelse.

- Alt gik i stå, da pandemien ramte Danmark, og det stod klart, at vi måtte handle hurtigt og konsekvent. Ikke for at spare os ud af krisen, men for at udfordre os selv og finde nye veje til at øge salget, siger Kristoffer Glerup, der er CEO hos SACKit.

Firmaet, der udvikler livsstilsprodukter som møbler, hovedtelefoner og højtalere, har alene i deres egen webshop øget salget med 85 procent i det forgangne år. Og det betyder omsætningsrekord for syvende år i træk.

SACKit har i løbet af året lavet nye forhandleraftaler med blandt andre Magasin. PR-foto

- Det er heldigvis lykkedes over al forventning. Selv om vi i foråret desværre måtte fyre fire gode kollegaer og tage en kollektiv lønnedgang på 20-25 procent, har alle medarbejdere ydet en kæmpe indsats og hjulpet SACKit gennem en svær tid. Derfor glæder det mig, at vi nu kan give hele team SACKit fuld kompensation for lønnedgangen plus en bonus på 50 procent oveni, siger Kristoffer Glerup.

Samtidig med det øgede netsalg er salget til kunder i detailhandlen også gået i vejret, og der er i løbet af året lavet nye forhandleraftaler med blandt andre Humac, Magasin og Illums Bolighus.

Det endelige årsregnskab for SACKit er først klar til offentliggørelse om et par måneder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...