Nu kan du igen komme til torvedag på Frederikstorv. Arkivfoto: Martin Damgård
Shopping

Godt nyt: Nu genåbner grønttorvet i Aalborg

Har fået myndighedernes tilladelse til igen at holde torvedag

06. april 2020 kl. 12:46

AALBORG: Skal der ost eller friske grøntsager på bordet her til påsken, så er der nu rigtig gode nyheder.

Grønttorvet i Aalborg har nemlig fået lov til at igen at holde torvedag efter de seneste uger at have været lukket på grund af risikoen for corona-smitte.

- Vi blev lukket, fordi politiet betragtede torvet som én enhed. Men nu har myndighederne ændret mening, sådan at vi i stedet bliver regnet som individuelle forretninger, siger Bente Mott, der er medlem af torvehandlerforeningens bestyrelse og driver De Glade Gartnere.

Den første torvedag bliver allerede på onsdag, 8. april, mens der på grund af påsken først bliver torvedag i Nørresundby fredag 17. april.

Bente Mott og De Glade Gartnere har de seneste uger fået mange tilkendegivelser fra kunder, der savner torvedagene. Arkivfoto: Martin Damgård

Bente Mott understreger, at man holder stort fokus på sikkerheden på torvet. Lige som det var tilfældet i ugerne op til lukningen, bliver boderne spredt ud på Frederikstorv, og der bliver lavet afmærkninger, så de kan hjælpe med at vi holder afstand.

- Vi har også sprit fremme og os, der sælger grøntsager, har selvfølgelig engangshandsker. Og så opfordrer vi generelt alle til, at man tager hensyn, siger hun.

Bente Mott glæder sig til igen at kunne køre til torvedag og regner med, at mange kunder har det på samme måde.

- Hos De Glade Gartnere har vi i hvert fald fået rigtig mange tilkendegivelser fra folk, der savner os. Og selv om handlen her op til påske måske bliver lidt mindre end den plejer, så vil vi gerne i gang igen, siger hun.

Der er torvedag på Frederikstorv fra kl. 08-14.

Annonceret indhold

Nyeste