Lille Pladebørs er et helt nyt initiativ - snart kan du igen gå på jagt efter lp'er i Nordkraft

AALBORG: Mangler du en plade eller to til samlingen? Så er det her måske noget for dig: 6. juni kan du for første gang ta' til Lille Pladebørs i Kedelhallen i Nordkraft.

Arrangementet er en mindre udgave af Pladebørs, der i forvejen finder sted forår og efterår - og Heine Søndergaard Andersen er initiativtager til begge.

- Lille Pladebørs er en mere intim udgave af den Pladebørs, man kender i forvejen. Det er et lille arrangement for pladenørder, siger han.

- Det handler kun om vinyl, der er ikke koncerter og andre arrangementer.

Tina Larsen
Lille Pladebørs holder også til her i Nordkraft - ligesom Pladebørs. Arkivfoto: Henrik Bo

Med omkring 20 stande og omkring 50.000 plader, er det cirka halv størrelse, og planen er at afholde arrangementet to gange om året.

- Og udvalget af vinyl er anderledes, da der udover nogle gengangere fra Pladebørs også vil være en del private sælgere.

Der har tidligere været Vinylbazaar i Nordkraft på hverdage arrangeret af KUL, og efter de er stoppet, blev Heine Søndergaard Andersen spurgt, om han kunne stable noget nyt på benene.

- Jeg fandt hurtigt ud af, at der var stor interesse for endnu en Pladebørs, og da der samtidig var opbakning fra stadeholderne, var jeg ikke i tvivl, siger han.

- Jeg synes jo, at det er sjovt at arrangere. Og så vil jeg gerne være med til at give alle vinyl-fans en god oplevelse.

Tina Larsen
Heine Søndergaard Andersen oplever stor interesse for endnu en Pladebørs. Arkivfoto: Henrik Bo

Lille Pladebørs finder sted i Kedelhallen i Nordkraft torsdag 6. juni fra klokken 17 til 21 - og efter planen igen i november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...