Regnen sætter sit præg på åbningen af festival på Havnefronten

AALBORG: For syvende gang sætter Aalborg de kommende dage et farverigt fokus på bæredygtighed.

Med Havnefronten som centrum vil der de kommende fire dage være en lang række arrangementer for aalborgensere i alle aldre, der skal gøre os alle klogere på, hvad bæredygtighed både overordnet og helt konkret betyder for os.

Festivalen er her en yderst regnvåd onsdag blevet åbnet officielt af borgmester Thomas Kastrup-Larsen, men allerede fra den tidlige morgenstund har der været events og debatarrangementer flere steder i byen.

Katrine Schousboe
De fire dage byder på masser af events, aktiviteter og foredrag. Foto: Lasse Sand

I løbet af de kommende dage kan du så udvide din egen horisont og eksempelvis blive klogere på, hvordan FN's Verdensmål kan omsættes til konkrete projekter, hvilke muligheder der ligger i den nyeste generation af atomkraft og høre om, hvordan et stigende antal børn og unge bliver ramt af klimaangst.

Fredag og lørdag er der Bæredygtighedsmarked i Utzon Parken, Honnørkajen og på Toldbod Plads. Her kan du begge dage gå på opdagelse i de mange stande og se blandt andet 10-20 forskellige el- og hybridbiler, elcykler, bæredygtige fødevarer osv. Det er offentlig og private virksomheder, NGO'er og foreninger, der står bag markedet.

Bæredygtighedsfestivalen varer til og med på lørdag, 14. september. Du kan læse meget mere om programmet her

Katrine Schousboe
Foto: Lasse Sand
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...