Biografer fejrer genåbning med et særligt tilbud

AALBORG: Når biograferne igen åbner torsdag 6. maj efter corona-nedlukningen, slår Nordisk Film Biografer dørene op til sine to biografer i Aalborg med et særligt tilbud. 6. og 7. maj kan du komme ind i biografens eftertragtede mørke for 80 kroner. Til åbningen kan du se ellers gense Thomas Vinterbergs Oscar nominerede film Druk og den roste Retfærdighedens Ryttere.

Allerede fra 12. maj får yderligere syv film premiere, og ugen efter kommer endnu fem film på plakaten. Du kan godt glæde dig til 27. maj, hvor den længe ventede femte Afdeling Q-film får premiere. Det sker med filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens krimithriller Marco Effekten, hvor Ulrich Thomsen har hovedrollen som efterforsker Carl Mørck, der leder politiets afdeling for henlagte sager.

- Jeg har gået lidt og været i tvivl, om vi fik lov til at åbne den 6. maj. Men det ser sådan ud, og vi trænger til det. Vi glæder os til at komme til at arbejde igen, lyder det fra Jan Ringtved, direktør for Nordisk Films biografer i Aalborg.

Udsigten til snarlige åbning giver ekstra travlhed. Der er meget der skal gøres klar til.

- I disse dage har vi travlt med samtaler. Der er mange, der skal ansættes og de skal jo også forberedes på, hvordan de skal håndtere de restriktioner der er, fortæller Jan Ringtved.

Udsigten til den kommende åbning af biograferne giver naturligvis smil på læberne, men der er også bekymrede miner.

- Jeg er spændt på, hvordan det kommer til at gå med kravet om forevisning af coronapas. Vi har mange gæster, der spontant går i biografen, og der er jo en fare for, at vi ikke får dem med. Hvis der er noget, der er impuls, så er det at gå i biografen. Vi har en forventning om, at vi får de samme restriktioner, som vi havde inden nedlukningen. Der var både gæster og personale ret gode til at få det til at fungere, fortæller Jan Ringtved.

Det er ikke påkrævet at have mundbind på, når har fundet sin plads. Dette vil også lette indtaget af popcorn.

James Bond har fået ny premieredato

En af de film der er blevet rykket godt rundt under hele coronaforløbet, er den længe ventede James Bond film No Time To Die. Allerede i pandemiens spæde start var den programsat, og nu har den så fået sin premiere dato nummer seks.

- 30. september er den seneste dato jeg har fået. Fast & Furious 9 har premiere 24. juni, så det ser ikke helt tosset ud. Der bliver ved med at dukke nye film op på premierelisten, lyder det fra Jan Ringved.

Biograferne skal nok blive klar 6. maj, og popcornmaskinen bliver tændt for første gang 3. maj sammen med sodavandsmaskinerne.

Alle restriktioner og sikkerhed i forbindelse med Covid-19 blev allerede indført i biograferne inden den seneste nedlukning, så når Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy og Nordisk Film Biografer Aalborg City Syd åbner 6. maj, er personalet helt klar til at modtage gæster. Det betyder selvfølgelig, at der lukkes et begrænset antal gæster ind, så afstandsregler overholdes. Derudover gøres der ekstra hyppigt rent, ligesom der selvfølgelig er godt med håndsprit til både gæster og personale. Gæster skal kunne fremvise coronapas eller en negativ covid-19-test, der er højst 72 timer gammel.

Operation Nordpolen og The Croods 2 er også på programmet. Mads Mikkelsen-fans kan desuden opleve den populære skuespiller i science fiction-filmen Chaos Walking, mens den Oscar-nominerede thriller Promising Young Woman også er på vej.

Biffen i Nordkraft er også klar til at tage imod det filmelskende publikum den 6 maj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...