Søndag er der flere loppemarkeder i byen

AALBORG: Sommerens loppejagter går snart på hæld, og hvis du skal nå at gøre et kup, inden det er for sent, så skal du ikke tøve for længe.

Heldigvis lægger Aalborg i denne weekend asfalt til flere loppemarkeder, hvor du har mulighed for at gøre en god handel.

Sidste loppemarked på Louise Plads

På søndag, 10 juli, finder årets sidste loppemarked på Louise Plads sted fra klokken 10 til 15.

Der vil være alt fra fede vintage- og retrosager, møbler og unikke samlinger til moderne brugsgenstande, tøj og nips. Kort sagt alt mellem himmel og jord.

Der er stadig ledige pladser, så du kan også udnytte muligheden for at få ryddet lidt op i gemmerne og tjene lidt lommepenge.

Susanne Justsen
Der er alle muligheder for at gør en god handel på søndag. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Bagagerumsmarked i Skalborg

På søndag, 10. juli, er der også bagagerumsmarked på Dyrskuepladsen på Hobrovej 437 i Skalborg.

Det foregår fra klokken 9 til 15.

Her kan du opleve ægte retro, nostalgi og vintage, når du går på opdagelse blandt de gamle ting. Der vil være masser af fyldte borde med JGS - hvilket efter sigende er en vendelboforkortelse for "Jænne Gode Sager".

Der er desuden salg af pølser, sodavand, vand, rundstykker, kaffe, te, kage, brændte mandler og andre gode sager, så du kan få stillet både tørst og sult.

Kan du ikke nå bagagerumsmarkedet på søndag, så fortvivl ikke. Markedet vender tilbage 14. august, 11. september og 9. oktober.

Susanne Justsen
Søndag er der bagagerumsmarked på Dyrskuepladsen i Aalborg. Arkivfoto: Martin Damgård

Lopper på havnen

10. juli er der også loppemarked på Aktivitetspladsen ved Aalborg havnefront.

Du kan gå på jagt efter tøj, sko og interiør fra aalborgensernes gemmer mellem klokken 10 og 15.

Det er i år et årti siden, at initiativtager Michael Kærgaard første gang inviterede til det populære loppemarked i midtbyen.

Kan du ikke nå det på søndag, så har du en sidste chance for at se Havnefronten fyldt med mennesker, loppeguld og god stemning, når årets sidste loppemarked finder sted 11. september.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...