Du kan glæde dig til flere nyheder ved næste event - se her hvornår

AALBORG: Er du vild med sneakers og streetwear? Så kan du godt begynde at glæde dig, for snart kan du igen gå på udkig efter et godt køb, når det populære Aalborg Sneaker Market vender tilbage.

Det er syvende gang, markedet finder sted, og antallet af gæster er stigende - senest mødte omkring 1200 op. Og det er en opbakning, der glæder arrangør Ida Rekha, som også er klar over, at succesen forpligter.

- Vi prøver at gøre det både større og mere attraktivt fra gang til gang. Og der er også noget nyt til gæsterne på næste marked, siger hun.

Tina Larsen
Ida Rekha glæder sig til næste marked, der finder sted til foråret. Privatfoto

- Der er både virksomheder, private stadeholdere og en kreativ workshop på dagen, hvor man kan male på sneakers og give dem nyt liv i stedet for at smide dem ud. Man kan tage sine egne med, som trænger til et nyt pift, ellers så har vi et begrænset lager af t-shirts og sko, som man kan bruge.

Hun fortæller, at du denne gang blandt andre kan møde Rezet Store Aalborg, Better World Fashion, der har fokus på genbrugsmaterialer, samt Raw58 der blandt meget andet er kendt for sine tøjstativer.

Ida Rekha understreger, at der er noget for alle aldre, og at man i stigende grad vil gøre mere for at favne bredt.

- Vi håber, at vi kan få flere familier ind med de kreative workshops. Vi vil gerne have en bredere målgruppe, siger hun om markedet, der har Street Food The Lighthouse som sin base.

- Vi holder markedet op til påske, fordi Street Food åbner op til en ny sæson, og samtidig begynder påskeferien for rigtig mange. Vi håber på at se mange gæster - både børn og voksne.

Aalborg Sneaker Market finder sted 4. april fra klokken 13 til 17 hos Aalborg Street Food The Lighthouse på Skudehavnsvej 35-37.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...