Det populære Habengut Marked, der har hittet i Aarhus, kommer nu til Aalborg

AALBORG: Brænder du for genbrugstanken, og drømmer du om at gøre en rigtig god handel, så får du snart chancen.

I forbindelse med messen Bæredygtig Livsstil 2022 i Aalborg Kongres og Kultur Center kommer Habengut Marked, der hidtil har hittet i Århus og Horsens, for første gang til byen.

Det sker 20.-21. august, og - ligesom med selve messen - finder det hele sted i kongrescentret.

- Vi er blevet inviteret til at være med, og det glæder vi os til, da vi jo meget gerne bakker op om værdien i genbrug, siger Dorte Mikkelsen fra Aarhus. Hun er indehaver af Habengut Marked, hvilket vil sige, at det er hende, der arrangerer markederne og lejer standene ud.

- Vi ser på vores markeder, hvordan gamle ting får nyt liv i nye ejeres hænder og fortsat skaber glæde mange år frem. Vi har tænkt på at komme til Aalborg flere gange, og nu bød den helt perfekte mulighed sig, siger hun,

Susanne Justsen
Sammen med habengut marked fyldes Kongrescentret også med masser af lækkert vintagetøj fra Hello Vintage. Foto: Dorte Mikkelsen

Der vil være i alt 106 loppestande, og derudover vil både Hello Vintage og Re-users være en del af markedet.

- Mange vil gerne indrette sig med genbrugsting, da det skaber sjæl og personlighed i indretningen, og derfor er Habengut Marked blevet så populært i Aarhus og Horsens, hvor vi har holdt til de sidste seks år, siger Dorte Mikkelsen.

Sammen med habengut marked fyldes kongrescentret også med masser af lækkert vintagetøj fra Hello Vintage, og så bliver det selvfølgelig muligt at nyde lækker kaffe, kage og frokost i loppe-pauserne.

- Vi vil meget gerne have lokale med på markedet, både private og mere erfarne loppejægere, og tilmeldingen til stande er åben, siger Dorte Mikkelsen.

Susanne Justsen
Arrangørerne vil gerne have lokale sælgere med på markedet, og der er stadig stande at få. Billedet her er fra Habengut Markedet på Godsbanen i Aarhus. Foto: Dorte Mikkelsen
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...