Forretningen rykker ind i midlertidige lokaler på mandag - se her hvor

AALBORG: Er du vild med både vin og tilbud? Så må du hellere læse videre her, for i øjeblikket er der stort flyttesalg hos Vin & Vin på Vestre Allé.

Anledningen er, at specialbutikken flytter ind i midlertidige lokaler på den anden side af vejen fra på mandag.

Tina Larsen
Ejer Martin Andersen flytter Vin & Vin i midlertidige lokaler de kommende 16 måneder. Foto: Henrik Louis

- Vi holder flyttesalget, så vi ikke skal bære så mange flasker med over i den midlertidige forretning, siger ejer Martin Andersen og understreger, at flytningen sker i weekenden efter lukketid, så kunderne ikke bliver påvirket.

- Selv om gulvpladsen er mindre der, har vi stadig de samme hyldemeter, så vores varer og sortiment vil være fuldstændig det samme, som man kender i dag. Vi får blot lager i en stor skibscontainer udenfor.

Vin & Vin holder til i den midlertidige forretning de kommende 16 måneder - for så at vende tilbage til den nuværende adresse. Dog i en helt ny bygning, for den nuværende bliver snart revet ned - for at genopstå med både ny vinhandel og lejligheder.

Tina Larsen
Du finder stadig Vin & Vin på Vestre Allé - fra på mandag dog i nummer 11. Foto: Henrik Louis

- Vi er vokset ud af forretningen her, og til oktober næste år får vi en ny, stor vinbutik. Vi får også et smagelokale med plads til 40 og lager i en stor kælder, siger Martin Andersen. Han fremhæver også generelt bedre forhold for både kunder og medarbejdere.

- Og så har jeg længe haft en drøm om at åbne en delikatesse med pølser, brød og ost. Jeg håber, at det lykkes i den nye forretning.

Vin & Vin åbner i sin midlertidige forretning på Vestre Allé 11 på mandag til sædvanlig tid.

Tina Larsen
Det er cirka sådan her, byggeriet på hjørnet af Vestre Allé og Hobrovej kommer til at se ud. Vin & Vin flytter tilbage til adressen til oktober næste år. Illustration: KROGH Arkitektur.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...